Бившият стрелец на Левски - Велко Йотов е собственик на

...
Бившият стрелец на Левски - Велко Йотов е собственик на
Коментари Харесай

Бивш нападател на Левски от САЩ: Нямаме занимания, но плащаме на треньорите дължимото

Бившият стрелец на Левски - Велко Йотов е притежател на школа в Атланта, щатът Джорджия. Той рядко се прибира в България, само че продължава да следи обстановката в родината си. Йотов показа по какъв начин в Щатите одобряват пандемията от ковид.

"Всичките ограничения за сигурност започнаха още на 11 март. Тогава получихме известия, че всички спортни мероприятия са спрени. Трябваше да спрем работа, само че до този миг няма изясненост докога това изключително състояние ще продължи. Бяхме навлезли в работа за втория полусезон, само че не това е най-важното сега. Объркаха се много проектите. Всеки бизнес е друг. Във всеки щат шампионатите се играят по-различно време ", стартира той.

"В края на май месец в щата Джорджия се организират така наречен проби, които са значими за всички и се надяваме те да се проведат. В цялата страна на всички места има неизясненост. Не се знаят какви ще са загубите. Какво и по какъв начин ще се отрази всичко. В първите три седмици след възбраните се събирахме по три пъти и се трансферира на платформи. Организират се треньорски срещи, с цел да образоваме треньорите. Онлайн тренировки. Поддържаме връзка ", продължава Йотов.

"Нямаме занимания, само че плащаме на треньорите дължимото. Първите 2-3 седмици имаше напрежение, до момента в който хората се презаредят с нужното. След това хората се успокоиха. Сега няма напрежение. Магазините работят. Каквото е нужно, можеш да набавиш всичко на място или по интернет. Не виждам американска телевизия, а единствено българска телевизия. Останалата информация набирам от другите платформи от интернет ", споделя още някогашният нападател на "сините " пред БНР.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР