Бившият старши треньор на националния отбор Ефросина Ангелова от няколко

...
Бившият старши треньор на националния отбор Ефросина Ангелова от няколко
Коментари Харесай

Ефросина Ангелова посети базата на националия отбор по художествена гимнастика

Бившият старши треньор на националния тим Ефросина Ангелова от няколко дни е в България, с цел да види околните си, само че не устоя на изкушението и през днешния ден посети националната база " Раковски ". Тя се включи в тренировката на самостоятелните гимнастички Катрин Тасева и Невяна Владинова, оповестяват от БФХГ. На прилежащия килим упражняваха грациите от ансамбъла, а японски публицисти от националната телевизия не престават да снимат втора серия на кино лентата за българската художествена гимнастика.

Преди да отиде в залата през днешния ден, екипът на националната японска телевизия NHL взе двучасово изявление от президента на БФХГ Илиана Раева.

След сполучливия си филм, който направиха предходната година, тази година публицистите на авторитетната японска телевизия прави втора серия. Акцент тази година е Илиана Раева, ансамбълът и капитанът Симона Дянкова.

Ръководството на NHL е мощно впечатлено от първия филм и е поискало да бъдат направени още два кино лентата. Третият филм следващата година ще бъде за състезателките от самостоятелното.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР