Бившият старши треньор на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че въпреки

...
Бившият старши треньор на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че въпреки
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Преодолях раздялата с Лудогорец, отборът има големи шансове да прескочи групата

Бившият старши треньор на Лудогорец Стойчо Стоев съобщи, че макар загуба от Еспаньол вкъщи с 0:1 възможностите на отбора за излизане от групата в Лига Европа остават огромни. Разградчани започнаха с две безапелационни победи над ЦСКА (Москва) и Ференцварош. Специалистът бе освободен в края на август преди реванша с Марибор от плейофите за ЛЕ. Първият мач под негово управление приключи 0:0, а на реванша в Словения, воден към този момент от Станислав Генчев, тимът измъкна 2:2.

“Твърде рано е да се приказва за излизане от групата. Все отново са минали три мача. Но към този момент това, което се вижда, е, че има огромни шансове. Важен и съдбоносен ще е последният мач с Ференцварош”, разяснява Стоев пред “Тема Спорт”.

Относно раздялата си с разградчани треньорът не пожела да приказва доста и в елементи. “От финансова позиция всичко с Лудогорец завърши обикновено и както би трябвало, нямам никакви искания. Другото не желая да го разясня, към този момент съм го преодолял. Приемам го като някакъв епизод от живота си”, сбит бе експертът.

За бъдещето си и има ли разновидности пред него за кариерата му той съобщи: “Почивам си. Опции постоянно има, само че не желая да разясня. Надявам се най-малко до Нова година да си отпочина. После ще забележим. Понякога човек има потребност да презареди батериите. В момента се усещам добре”.

Както е известно, при първия си престой в Лудогорец Стойчо Стоев изведе тима до осминафиналите в Лига Европа, където отпадна от Валенсия. Лига Европа 3 кръг, четвъртък 24 октомври  Лудогорец 0:1краен резулат  Еспаньол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР