Бившият старши треньор на Левски и настоящ на Септември (София)

...
Бившият старши треньор на Левски и настоящ на Септември (София)
Коментари Харесай

Митов: Бях наивен и повярвах на Левски! Търпение към Роси има, а към мен - не

Бившият старши треньор на Левски и сегашен на Септември (София) Николай Митов изрази мнение, че на " Герена " не са били търпеливи към него. Специалистът гостува в предаването " Спорт в обектива " по Канал 3, където приказва за задачите пред тима му, както и за престоя при " сините ".

" Където и да съм треньор, ще давам всичко от себе си. Когато отидох в Левски, ангажимента беше да се постановат млади футболисти и да се построи тим със мощни български играчи от школата и с няколко класни чужденци. Но всичко се промени изцяло след няколко месеца. Ако задачата на Левски е купа, има шансове. Тимът обаче има компликации в офанзива ", разяснява Митов.

" Исках гръбнакът на тима да бъдат Краев и Бурабия, само че и двамата напуснаха. Определено доста неща се трансформираха. Отношението на управлението към мен и към Делио Роси се разграничава. Към мен нямаше самообладание. Грешката ми е, че съм доверчив. Ако знаех, че ще стане по този начин, нямаше да отида в Левски ", изясни още треньорът.
 Николай Митов даде конференция в Правец @@@ " Исках разнообразни футболисти от тези 14, които пристигнаха. Накрая към този момент, каквото и да ми предлагаха, го взимах, тъй като бяхме с 11 индивида. Левски има огромен напредък във фаза отбрана, само че не мога да кажа същото за нападението. Не ме изненада промяната на Даниел Боримиров с Асен Букарев ", продължи Митов, добавяйки, че в събота отпътува на двуседмичен стаж в Болоня.
 Септември София - Ботев Пд 1:1 @@@ " Доволен съм от точковия актив, който събра Септември, тъй като първоначално не бяха добре нещата. Реалист съм и знам, че имаме доста работа, само че съм по-спокоен. Целта ни е да останем в елита, да изградим добър тим. Няма да е елементарно. Започваме тренировки на 3 януари и ще се готвим в Сандански и Турция. Ще работим и във фаза офанзива, и в отбрана. Допускаме доста лесни попадения, уповавам се да почистим това. Със сигурност 4-5 индивида ще изоставен тима, само че Иван Тилев остава ", сподели още Николай Митов. Първа лига 20 кръг, събота 9 декември  Славия 1:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР