Бившият старши треньор на Левски и Лудогорец Георги Дерменджиев е

...
Бившият старши треньор на Левски и Лудогорец Георги Дерменджиев е
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев поема националния отбор

Бившият старши треньор на Левски и Лудогорец Георги Дерменджиев е новият народен селекционер на България. Това разгласи за Дарик отговорникът за националните тимове Йордан Лечков, съобщи БГНЕС.
Малко по-рано през днешния ден Георги Дерменджиев съобщи, че националният тим е голяма отговорност и не пожела да удостовери информациите, че той поема нещата, само че след това очевидно договарянията са приключили с позитивен резултат.
Георги Дерменджиев е треньорът, на следващия ден пристигам, с цел да си минем софтуерните неща по документите. Утре подписваме контракта. Вече дори работим по селекцията и софтуерните футболни неща. Съгласи се и към този момент го разгласявам публично. Дерменджиев беше първи и единствен избор, това бяха част от думите на Лечков пред Дарик, като той пожела да бъде представен, само че не и записван, тъй като е в предизборна акция.
А по отношение на информацията за предлагането в БФС капитанът на националния тим Ивелин Попов да бъде част от щаба на новия селекционер на България за мачовете през ноември – контролата с Хаити на 14 ноември и три дни по-късно евроквалификацията с Чехия, Лечков разяснява: „ От вас слушам информацията, че Ивелин Попов може да влезе в щаба за мачовете през ноември “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР