Бившият сръбски тенисист Радмило Арменулич заяви, че ръководните фактори в

...
Бившият сръбски тенисист Радмило Арменулич заяви, че ръководните фактори в
Коментари Харесай

Легендарен тенисист: Страх ги е, че Джокович ще стане най-великият

Бившият сръбски тенисист Радмило Арменулич съобщи, че управителните фактори в спорта се опасяват, че Новак Джокович може да стане най-великия в историята и се пробват да предотвратят това. Легендарният треньор съобщи пред сръбския уебсайт Alo.rs, че дисквалификацията на Джокера на US Open е била скандална, както и че Роджър Федерер и Рафаел Надал са озлобени против международния №1.

Арменулич атакува остро уредниците на US Open, заявявайки, че те са работили взаимно с Федерер за неговият връх по трофеи от Големия шлем да не бъде заплашен.

„ Това, което се случи на US Open, беше скандално. Виждал съм десетки по-лоши прояви, след които направилите ги играчи не са били даже предупреждавани, още по-малко дисквалифицирани. Това беше направено от управителните фактори, с цел да може Роджър Федерер да остане първи и да не успее инцидентно Новак да го изпревари. Спонсорите също са забъркани. За мен е доста подозрително това, че никой от другите играчи не реагира след дисквалификацията. Никой не разяснява случилото се. Това не е колегиално. Новак е благородник – незабавно призна виновността си, с цел да успокои ситуацията. Никога не съм го чувал да подлага на критика Роджър и Рафа, само че те наподобяват озлобени “ съобщи Арменулич.

Въпреки всичко някогашният треньор на Горан Иванишевич е уверен, че Джокера няма да падне духом и ще се завърне още по-силен.

„ Мисля, че той ще се завърне по-силен от преди. Опитват се да го нападат по разнообразни способи. Страх ги е, че той може да стане най-великият в историята “ приключи Арменулич. Сърбинът изрази вяра, че идният Australian Open няма да бъде анулиран макар тежката здравна конюнктура в Австралия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР