Бившият спортен директор на Рома и настоящ такъв на Севиля

...
Бившият спортен директор на Рома и настоящ такъв на Севиля
Коментари Харесай

Мончи отказал да привлече Лаутаро в Рома

Бившият състезателен шеф на Рома и сегашен подобен на Севиля Мончи е отказал да притегли нападателя Лаутаро Мартинес в римския клуб през януари 2018-а. Това разкри сътрудникът Луис Руци. През юли същата година аржентинецът мина за 25 млн. евро в Интер, където се трансформира в звездата на тима.

" Предложих Лаутаро на Рома през януари 2018-а за 8 млн. евро. Това беше моментната му откупна уговорка в Расинг Клуб, само че " джалоросите " не се възползваха. Имаше и диалози с Атлетико Мадрид, които бяха значими, само че те не се трансфораха в нещо съответно. На 20 януари Расинг промени клаузата му, покачвайки я на 20 млн. евро. След това Интер направи останалото ", показа Руци пред " Тутомеркатоуеб ".

#Ruzzi: " Offrii #LautaroMartinez alla #ASRoma, #Monchi rifiutò " https://t.co/Oq5dk2Q6Qz
— Corriere dello Sport (@CorSport) June 4, 2020
Това не е първият надарен нападател, който " вълците " са отказали да привлекат. " Предложих Ерлинг Холанд на Мончи преди две години, като цената му беше 4 млн. евро, само че клубът беше срещу това и по този начин той отиде в Ред Бул Залцбург ", съобщи неотдавна Сабино Нело пред " Кориере дело спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР