Бившият спортен директор на Милан и Барселона Ариедо Брайда смята,

...
Бившият спортен директор на Милан и Барселона Ариедо Брайда смята,
Коментари Харесай

Бивш шеф в Барса: Меси ще напусне отбора!

Бившият състезателен шеф на Милан и Барселона Ариедо Брайда счита, че не е изключено Лионел Меси да напусне каталунския клуб. Както е известно, още веднъж се заприказва за тази опция след скорошния открит спор сред аржентинеца и сегашния състезателен шеф Ерик Абидал.

“Лично аз не считам, че Меси ще напусне Барса. Той се оправя доста добре там, само че не изключвам опцията някой ден да си тръгне. Кой би могъл да го купи? Определено британските тимове, само че даже и в Италия някои отбори са способни на това. Меси би разрешил доста проблеми, в който и да е тим. Без него Барселона е друг отбор. Къде го виждам? В Милан! Меси и Кристиано Роналдо в еднакъв клуб? Те няма да имат проблеми да играят в еднакъв тим, тъй като и двамата са огромни играчи.

Проблемите в Милан? В момента са доста, мъчно е да приказвам за някой съответно. Дали щях да продам Кшищоф Пьонтек? Той се оправи сносно предходната година, само че през този сезон не съумя да повтори своите триумфи. Ако нападателите не бележат, отборът страда. Пьонтек е добър състезател, само че не е огромен такъв”, разяснява пред Radio Anch’Io Sport Брайда, който напусна шефския си пост на “Камп Ноу” през предишното лято.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР