Бившият спортен директор на Левски Георги Иванов заяви, че се

...
Бившият спортен директор на Левски Георги Иванов заяви, че се
Коментари Харесай

Гонзо избухна: В Левски бях изтривалка!

Бившият състезателен шеф на Левски Георги Иванов съобщи, че се е чувствал като изтривалки за обувки до момента в който е бил на " Герена " и това е била една от аргументите да напусне клуба през 2016 година.

" Тръгнах си, тъй като не ми харесваха нещата, които се случваха в Управителния съвет. И по тази причина смятах, че повече нямам място да заставам там. В последна сметка един човек, изключително аз, би трябвало да има достолепие и да си тръгне. Мога да напусна всеки, откакто не съм склонен с нещо и виждам, че си бутам главата в стената. Бях се трансформирал в някаква подметка там... В бърсалка, в която си бършеха подметките. Когато тимът върви, се изкарваха 100 индивида герои. А когато не върви - Гонзо да си върви. Когато виждаш, че някои хора не схващат, а дават ум - няма смисъл, тъй като знаеш, че няма да постигнеш нищо. Не приказвам за Иво Тонев или притежателите, а за други, които по някаква случайност попаднаха в Управителния съвет. Виждаме до каква степен стигна Левски. Защото, в случай че би трябвало да съпоставяме бюджета тогава и в този момент - все едно да съпоставяме Лада с Ферари.

 В Левски мълчат за Павел Колев
В Левски мълчат за Павел Колев

Вчера се появи информация, че гласеният за изпълнителен шеф може да не заеме този пост

Левски дълги години не може да откри своя водач - човек, който да поведе тима. Сега има прекомерно доста чужденци, които нямат принадлежност към отбора. Всеки гледа самичък за себе си и да не излезе отговорен за нещо. Но това си е политика на клуба. Аз веднъж го споделих, само че те ми се разсърдиха - там ръководители някакви. Не съм срещу чужденците, само че би трябвало да се откри баланс. Освен това те би трябвало да бъдат класа. Вутов отиде в Ботев свободен, Владимир Гаджев в Берое... Не желая да се меся на хората, тъй като е доста елементарно в профил да даваш ум. Но в последна сметка, в случай че би трябвало да съпоставям тези двама футболисти с халфовете, които са в Левски, считам, че преимуществото е на страната на българските играчи. Без да желая да наскърбявам чужденците в отбора, само че за мен Мариани и Белмонт са посредствени играчи, а ние търсим от тях да дадат повече, в сравнение с могат. Вутов, Гаджев и Божинов стояха и се молеха Левски да ги вземе. Собственикът за 2 години си заплати 25 милиона, с цел да се научи на футбол. И си мислеше, че може всичко, само че в един миг разбра, че не може. Говоря за Спас Русев - ти правиш селекция, ти правиш прехвърляния... Нямаш състезателен шеф, не можеш да избереш, нямаш доверие на никого. Имаш един шеф Краси Иванов, който... Мога да ви кажа нещо по случая с Яблонски - мой другар го съставлява, а той по две седмици не му подвига телефона. Краси Иванов не дава отговор на мениджъра. Е по какъв начин Яблонски да подпише нов контракт? Да не си вдигаш телефона, или да пишеш някакви известия, че си с детето. Как да стане? И това е единствено един образец, а те несъмнено са 20 ", съобщи Гонзо пред " Евроком ".

 Левски завърши с Антони Белмонт и Ривалдиньо
Левски завърши с Белмонт и Ривалдиньо

Французинът отхвърли да се поздрави със Стоянович
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР