Бившият социален министър Христина Христова се изказа остро срещу поставените

...
Бившият социален министър Христина Христова се изказа остро срещу поставените
Коментари Харесай

Бивш министър: Върнаха депутатите в тази сграда, защото е символ на парламентаризма, а с тези решетки се оказа друго

Бившият обществен министър Христина Христова се изрече остро против поставените решетки в постройката на Народното събрание.

" Сградата на Народното събрание е знак на парламентаризма и държавността у нас. Какъв знак са тези решетки, всеки може да се досети. Още повече парадоксалното е, че народните представители са единствените, които се избират непосредствено с вота на хората, и какво значат тези тежки решетки, които разбирам, че дори нелегално са поставени и са загрозили тази неоренесансова постройка, която е прелестна. Не знам за какво незабавно се сетих за митингите предходната година, където едни други знаци се разнасяха по улиците като бесилки, ковчези и други, доста някакси ги свързвам с тези решетки ", разяснява тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" В другата постройка на Народното събрание е доста по-удобно за делова работа по време на парламентарни съвещания. Да поставиш досиетата, някаква литература, писалката. Тук в остарялата постройка не са по този начин положителни изискванията. Не знам за какво взеха решение. Защото е знак на парламентаризма, а с тези решетки се оказа друго ", счита още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР