Бившият соцдепутат и бивш зам.-министър на финансите Георги Кадиев Георги

...
Бившият соцдепутат и бивш зам.-министър на финансите Георги Кадиев Георги
Коментари Харесай

Кадиев бетонирал монопол на Божков, Манолова свръзката между тях

Бившият соцдепутат и някогашен зам.-министър на финансите Георги Кадиев  Георги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 година в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в е един от главните виновници за монополното състояние на олигарха Васил Божков в хазартния бранш. Това стана ясно от следващ пост във Facebook на някогашния съучастник на Божков и притежател на „ Ефбет “ Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в.

„ Георги Кадиев  Георги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 година в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в е един от главните виновници за монополното състояние на Черепа в хазарта, взе участие ефективно в глупавия ЗХ (бел.р. Закон за хазарта), че Черепа цялата 2014 година работи без да заплати 1 лев налог и е индиректно отговорен за неплащането на тези 700 млн с неуместно високата си такса от 15 %, която я няма на никое място по света.... и ми приказва за морал. Това е краят!!! “, написа Найденов.



Поводът за коментара му беше изявление на Кадиев пред bTV малкия екран, станала известна като Божков ТВ поради даването на ефира си в интерес на олигарха и тясното съдействие и радушно другарство сред хазартния необут и основния изпълнителен шеф на медията Флориан Скала, прецизира организация "Монитор ".

В ефира на малкия екран Кадиев, който бе поканен в студиото на bTV под претекста, че се е саморазпознал в комиксовата димка, пусната при започване на седмицата от Божков, изигра ролята на представител на подведения под отговорност по 18 обвинявания
хазартен необут. Докато обясняваше, че не бил изцяло в течение на нещата и не трябвало да се има вяра на 100% нито на олигарха-беглец, завлякъл хазната със 700 млн. лв., нито на ръководещите, Кадиев в последна сметка съобщи, че косвените доказателства показвали, че „ истината е по-скоро на страната на Васил Божков “. Кои са тези косвени доказателства по този начин и не стана ясно, тъй като не ги даде. Не даде и съответната причина за какво застава на страната на Божков, а тя е прозаична – Кадиев е пионка в плановете на хазартния необут от дълго време.

Какво действително премълча някогашният соцдепутат, протеже на ексенергийния министър Румен Овчаров  Румен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 година в Бургас. В интервала 1979–1984 приключва висше обучение в и мним опозиционер сега?

За начало, че в интервала от 2005 година до 2007 година, до момента в който беше зам.-министър, не направи безусловно нищо, с цел да ограничи въздействието на Божков в хазартния бранш, а както твърди и Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в – над Държавната комисия по
хазарта. Основен отговорник е и за обстоятелството, че с помощта на пропуск в закона за хазарта, в продължение на 1 година лотарията на олигарха-беглец е била освободена от налог. Пропуск, за който самият Кадиев си призна в ефира на bTV. И това са обстоятелства, а не косвени доказателства.

Всичко това ясно демонстрира, че Кадиев и Божков си имат дългогодишна заигравка, която прочее лъсна нескрито на локалните избори през есента на предходната година - при задвижването на плана някогашният обмудсман Мая Манолова  Мая Манолова Мая Божидарова Манолова е български политик, депутат от парламентарната група на да се кандидатира за столичен кмет.

Само преди дни, водачът на НФСБ Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 разгласи, че акцията й е била финансирана точно от хазартния необут Божков. Не е загадка обаче, че зад нея прозираше и сянката на Георги Кадиев  Георги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 година в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в. Именно по тази причина, по време на предизборната пропаганда на Манолова се появиха Facebook слогани против нея, че „ в случай че гласуваш за Манолова, получаваш Кадиев “.

Цветомир Найденов с следващ тежък удар по лъжите на Божков

Причината – тесните връзки на шефа на инициативния комитет Никола Вапцаров, който издигна някогашния омбудсман, с ексчервения народен представител.

Какво се крие зад срещата на босовете на bTV с Божков! Готви ли се малкия екран за нова Костинбродска спекулация?

Вапцаров е измежду учредителите на партията на Кадиев "Нормална страна ". Тук е моментът да се напомни, че не различен, а точно тази групировка издигна и поддържа и скандалната Десислава Иванчева за поста на кметица на Младост, като след избора й неин заместител стана точно Никола Вапцаров.

Малко след експлоадирането на абсурда с натиска, който Иванчева е оказвала над строителен бизнесмен, индивидът на Кадиев прозорливо напусна поста и обществено се разграничи от дейностите й. Така се измъкна от епицентъра на абсурда, провокиран от последвалите арести на Иванчева, заместничката й Биляна Петрова и предния кмет на Младост Петко Дюлгеров. След Вапцаров, от Иванчева се разграничи и самият Георги Кадиев  Георги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 година в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в. Че цялата история е била за мятане на прахуляк в очите на феновете на този фарс обаче лъсна точно на локалните избори през есента на предходната година, когато Десислава Иванчева разгласи, че поддържа на втори тур точно кандидатурата на Манолова и прикани хората, дали вота си за нея на първия тур, да пуснат бюлетина за някогашния омбудсман на балотажа.

И в случай че всички тези обвързаности маркират актуалното съществуване на Кадиев и обвързаността му с дейностите и политическите планове, на които е залагал Васил Божков преди да бъде измамен под отговорност, то не е зле да се напомни от кое място потегли кариерата на някогашния червен народен представител.

За аления отстъпник и кретащ партиен водач на групировка с поддръжка, граничеща към нулата на интереса на гласоподавателите, късането на опашката на гущера (емблематична мисъл на прехода, за чието авторство Кадиев претендира), е повече от позната мимикрия.

И до момента в който пред камерите и в ефира на малките екрани, чиято политика се диктува от ползите на менторите му, някогашният соцдепутат се пробва да се изкара герой с корупцията, то истината е получил началния подтик на кариерата си с помощта на протекциите на някогашния енергиен министър Румен Овчаров  Румен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 година в Бургас. В интервала 1979–1984 приключва висше обучение в, Кадиев и брачната половинка му са спечелили през годините милиони от над дузина поръчки за доставка на ток към държавни и общински институции и сдружения.

Схемите бяха разказани в следствие на Агенция "Монитор " през август 2016 година, в което разкрихме също по какъв начин Кадиев употребява ролята си на обществена фигура, с цел да прочиства пътя пред брачната половинка си, а когато фамилният бизнес удари на непредвиден камък, притиска с лобистки хрумвания и удря с „ разкрития “ индивида, сложил трудността. Така през 2016 година тогавашният началник на АЕЦ „ Козлодуй “ Димитър Ангелов се лиши от поста си след офанзива от Кадиев, стартирана поради решението на Ангелов да дръпне за година напред шалтера на фамилния бизнес на депутата поради неспазване от страна на компанията му „ Енерджи съплай “ на контракти с централата.

До драмата пък се стигна, откакто единствено за трите години от 2013 до 2016 година половинката на Георги Кадиев  Георги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 година в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в - Сона, завоюва публични поръчки за над 12 млн. лв., като компанията й „ Енерджи съплай “ завоюва общо 16 състезанието. 15 - за доставка на ток на държавни институции, общини и общински и държавни сдружения и една към компания с мажоритарна частна благосъстоятелност, в която обаче страната към момента е миноритарен акционер.

Разследването сподели също, че двойката Георги и Соня Кадиеви са на двойна държавна хранилка.

Ако в най-тъмните години на прехода бъдещите олигарси заставаха на входа и на изхода на държавните предприятия, в този момент умерено може да се каже, че Кадиеви – жена и мъж, са застанали на входа и на изхода на страната, като й продават със солидна надценка евтиния ток, който купуват от самата нея.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР