Бившият собственик на Милан Силвио Берлускони за пореден път демонстрира

...
Бившият собственик на Милан Силвио Берлускони за пореден път демонстрира
Коментари Харесай

Берлускони застреля Милан преди дербито: Монца ще ги тупа с 3:0

Бившият притежател на Милан Силвио Берлускони за следващ път показва гласно неодобрението си към всичко, което се случва при „ росонерите”, откогато той продаде клуба. В характерен жанр италианският политик съобщи, че неговият третодивизионен Монца би разрушил гранда от Милано с 3:0.

Тази вечер от 21,45 часа Милан се изправя против Интер в фамозното Дерби каузи Мадонина, като отборът отстъпва с 3 точки по отношение на градския противник в класирането на Серия А. „ Росонерите” стартираха сезона с конфузно проваляне 0:1 от Удинезе, а по-късно взеха две победи с по 1:0 над Бреша и Верона.

След на 30-годишно властване на „ Сан Сиро” и присъединяване в някои от най-големите триумфи, Берлускони продаде Милан, а сега има третодивизионния Монца, където негова „ дясна ръка” още веднъж довереникът му от годините в „ росонерите” Адриано Галиани. Треньор пък е различен ментор с история в Милано – Кристиан Броки. „ Ако на следващия ден спечелим против Лечо, то за първи път в историята на Монца ще стартираме с 5 следващи победи”, похвали се Берлускони, след което зачекна обичаната си тематика.

„ Говорих с сегашния президент на Милан (Паоло Скарони – б.р.) и му предложих да организираме другарски мач. Естествено, че ще ги бием с 3:0! Всеки, който неотдавна е гледал мач на Монца, е останал задоволен и е оценил общите старания в тактическия разбор, които аз Галиани и Броки сме вложили”, добави Берлускони.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР