Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) - Николай Неделчев, заяви пред

...
Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) - Николай Неделчев, заяви пред
Коментари Харесай

Бившият собственик на Локо Пд: Отвратен съм от лъжите на Крушарски, Бонев му приглася

Бившият притежател на Локомотив (Пловдив) - Николай Неделчев, съобщи пред Sportal.bg , че е погнусен от опашатите неистини на боса на " смърфовете " Христо Крушарски. Настоящият началник на Локомотив упрекна Неделчев и още няколко индивида, че съзнателно мътят водата в клуба.

Ето какво съобщи Неделчев във връзка нападките от страна на Крушарски:

" Отвратен съм от опашатите неистини на Христо Крушарски. Нелепо е да ме упреква, че още с няколко индивида работим против Локомотив. Нали ние спасихме клуба. Именно това бе нашата цел - да изградим постоянна основа и по-късно да бъдем мост сред Локото и сериозен вложител.

Аз съм локомотивец и ми е болно като чувам сходни нелепости.

Крушарски споделя, че по мое време страната ни е отпуснала един милион лв. за осветяване, а ние сме употребявали 500 хиляди. Само да напомня, че аз изобщо не съм се занимавал с осветлението, защото то бе построено шест месеца преди нашето съдружие да влезе в клуба. Това елементарно може да се ревизира. Очевидно Крушарски не знае какво приказва и се оплита в неистини. Искам дебело да подчертая каква е повода за офанзивата по хора като нас, които милеят за Локомотив.

Феновете го притискат с цялостно право, защото сега положението на нашия клуб никак не е розово. Крушарски се чуди по какъв начин тъкмо да насочи вниманието в неверна посока. Оправдава личните си неточности и неплатежоспособност. Какво може да чакаме от началник, който назовава подчинените си " тайфа гейове "? Това е потресаващо! Не мога да допускам. Локомотив не познава сходен просташки език. Нашият клуб не е подобен, защото постоянно е служил за образец.

Крушарски се стреми да подражава на Батето. Нали са били другари. Със сигурност обаче не му се получава. Батето имаше вродено възприятие за комизъм, а езикът на Крушарски е просташки. Затова ще си разреша да му дам един съвет - дано не търси черна котка в тъмна стая, когато я няма. Надявам се комсомолският разсъдък да му стигне до такава степен да разбeре какво желая да му кажа.

Останах сюрпризиран, че и Христо Бонев повтаря неговите думи, само че очевидно двамата плуват в една лодка. Зума е индивидът, който ме е предиздвикал да отивам на стадиона, а в този момент приглася на лъжите на Крушарски. Той си е подобен - лепва се към всеки нов притежател и го пази. Щом го отрежат, вложителят към този момент е неприятен, нищо, че до неотдавна е твърдял напълно друго. И почва да го плюе. Само против Георги Илиев не смееше, тъй като го беше боязън. Тогава си припомням, че Бонев единствено въртеше очички на стадиона и следеше дейностите на тогавашния притежател.

Нашето съдружие съобщи властта преди две години. Кажете ми дали от този момент някой от нас се е изказвал по тематиката " Локомотив”?! Не сме го правили, защото искахме да царува цялостно успокоение в нашия обичан тим. Въпреки че виждахме много нередности. През този интервал имахме 2-3 среши с Крушарски и единственото нещо, което направихме, е да го питаме с какво може да бъдем потребни. Да ни даде някаква задача, която да осъществим. Това е, нищо друго. Той реши, че няма потребност от помощ и ние приехме неговата воля.

Преди две години пред Локомотив се отвори отлична опция Киърън Брендън да влезе в клуба. Имахме среща в Кемпински, в този момент Маринела, и се разбрахме да подпишем контракт. Даже си припомням, че дъщерята на Крушарски му бе преводач, защото той не знае нито дума на британски.

Уговорката бе контрактът да бъде подписан на 15 ноември в Дъблин. Киърън даже предложи неговият другар от именития тим на Манчестър Юнайтед Джони Джайлс и Христо Бонев да дадат началото на баража сред Ейре и Босна. Киърън и Крушарски си стиснаха ръцете за партньорство, само че след това Крушарски се отметна. Хората в Европа вършат бизнес за милиони и мъжката дума значи доста. За него явно не е по този начин. Киърън Брендън даже беше в България и близо един час дружно с него оглеждахме " Лаута ". Идеята му беше още през първия сезон Локомотив да нападна Лига Европа, само че през това време и да се влага в базата. Крушарски се отметна три седмици преди уречената среща в Дъблин ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР