Бившият собственик на Левски Тодор Батков вижда едни и същи

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков вижда едни и същи
Коментари Харесай

Тодор Батков: Съдиите сами се натягат на "Лудогорец"

Бившият притежател на " Левски " Тодор Батков вижда едни и същи проблеми във футболното съдийство сега и по времето, когато управляваше сините. Адвокатът се отдръпна през 2015 година, откакто беше в клуба 11 години като президент.

" Гледайки огромните тимове, постоянно поддръжката е за един избран – осемкратният първенец " Лудогорец ", това е обществена загадка. Гледах срещата за Суперкупата на България, за какво би трябвало да анулират гол на " Локомотив ". Той си беше чист, постоянен. Аз допускам, че Домусчиев няма пръст в тази поддръжка, мисля че съдиите сами се натягат ", сподели Батков в предаването " 120 минути " по Би Ти Ви.

" Това е моето възприятие, че желаят да са със мощните на деня, което е една типична българска линия ". Батков изясни, че е дал сред 47 и 48 милиона лв. за " Левски " до момента в който беше отпред на клуба.

Адвокатът разиска и срещата при премиера Бойко Борисов с шефовете на " Левски ", ЦСКА и " Лудогорец " Васил Божков, Гриша Ганчев и Георги Домусчиев на тематика феърплей.

" Всичко, което не е феърплей е закононарушение. Неслучайно на тази среща при премиера бяха основният прокурор Цацаров, неговият заместител Гешев, който е началник на спецпрокуратурата и вътрешният министър. Надявам се сътрудниците да си вземат записка, тъй като това е спорт ", сподели още Батков.

Бившият притежател на " Левски " изрази вяра този път в българския футбол да има феърплей и обещанията да се съблюдават. " Ако това не стане има БОП има и прокуратура ".

Според Батков няма спор на ползи от съвместяването на няколко позиции от Кирил Домусчиев, който е притежател на " Лудогорец ", на малкия екран, излъчваща шампионата и на компанията, която продава тв правата. " Благодарение на него и на " Футбол про медия ", която беше основана, малките екрани започнаха да заплащат пет пъти повече, в сравнение с плащаха преди ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР