Бившият собственик на Левски Тодор Батков постигна много успехи начело

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков постигна много успехи начело
Коментари Харесай

Бившият бос на Левски Тодор Батков: Нямах сили да гледам взривяването на Сектор А на Герена

Бившият притежател на Левски Тодор Батков реализира доста триумфи отпред на клуба. След него " сините " вървят надолу. Батков забавляваше и хората с паметни изявления. След като ви представихме бисерите на Димитър Пенев, няма по какъв начин да не публикуваме и тези на юриста.

Ето дребна част от тях:

- Ей, Богу...

- Живко Миланов би трябвало да си гледа детето. Питайте жена му за трансфер.

- This british homosexual broke the game!

- Бях гневен на летището в Баку, тъй като не може всички да се покрият като плъхове.

- Идва някакво секюрити и ми споделя: " Не може да летите, разполагайте се, на следващия ден в 7:00 часа ще потеглите ". Бяха ни вкарали в гейта, който беше заключен и даже нямаше тоалетни. Бяхме заградени като овце.

- В съблекалнята споделих на футболистите да не настиват. И да не прекаляват с наваксването на половия апетит от лагерите.

- Приемам забележката, че президентът на Левски е най-популярният човек в България и когато той приказва, врабчетата мълчат.

- Какво друго ми остава с изключение на да извадя Левски от шампионата и да отидем да играем в шампионата на Шри Ланка или на Косово.

- В последна сметка нашето състезание не е спектакъл, а действително съревнование.

- В Ловеч е като в Дивия запад, няма такова знамение!

- Ще трепем свине през пролетта.

- Бием ЦСКА, доиграваме още 7-8 мачлета и сме първенци.

- Питах Гонзо по какъв начин върви синът му в Левски и той ми сподели, че тренира в 8 сутринта. А това към този момент е проблем.

- Изсипахме се в Лисабон като прабългарска орда - мъкнем с нас дами, деца, кучета и котки.

- Какво да им се плашим на тия?! Ние пътуваме с държавния аероплан, вършим разноски за подготовки, а те са пристигнали с автобус.

- Аз съм към този момент на 55 години и нямах сили даже да го виждам по малкия екран взривяването на Сектор " А ". Затова заведох дребната си щерка на кино. Не устоях, излязох и се обадих да видя по какъв начин вървят нещата.

- Не диря гласност, не изтребвам комплекси, не съм някогашен футболист. Обичам футбола, обичам Левски. Това е четвъртото ми дете.

- Крайно време е тези хубостници да поиграят малко. Аз ли да се съблека на 55 години по екип? Единствено знаят да си получат от Баждеков на датата пликчетата.

- Да не престават да грухтят.

- Левски не ми е бащиния, това е задача. В същото време тя ме убива физически, прочувствено и финансово.

- Просто би трябвало да се успокоят и да играят. Купа - потрес, Славия - потрес, Иртиш - потрес, Ботев в Пловдив - потрес. Явно паднаха и душевен, само че айде стига, ние като интернат за благородни девици...

- Тъжно е за Наско Сираков, аз разговарях през вчерашния ден към 1 час с него. Разбрахме се през днешния ден да беседваме, а аз няма по какъв начин да го диря по " Facebook ".

- Като ме гледате по този начин, дали съм изплашен? 187 см съм висок, два пъти занаятчия на спорта, 110 кг тежа, несъмнено наподобявам доста изплашен.

- Денят на истината ще се случи.

- Литекс купуват мачове, само че отново ще се осерат в Европа. С Гриша Ганчев няма по какъв начин дружно да гледаме мач, тъй като той се крие в една колиба.

- Наско Сираков даде доста на клуба. В живота обаче няма нищо постоянно. Явно е позабравен към този момент и желае хората да си напомнят за него. Наско Сираков даде всичко от себе си, с цел да стане Литекс първенец два пъти и седеше на коленете на шефа на Литекс на купони с фолк певици, а в този момент работи за триумфа на ЦСКА.

- Ако Наско Сираков мисли, че е направил нещо европейско в Левски, грубо се лъже. Да, имаше две доста сполучливи участия в евротурнирите, последва трагичен неуспех с Тампере, трагичен неуспех в шампионата, 16 точки разлика. Какво трябваше да направя? Повече от година не съм се чувал с него, само че мине не мине, той се сети за мен и приказва за мен.

- Хайде да не го разясня този Сираков. Не отхвърлям за неговия принос за тези триумфи в тандем със Станимир Стоилов, Костадин Баждеков и група от 17-18 играчи. Но моя благосклонност и моите пари не на последно място са в основата на триумфите на Наско и Мъри.

- Нулев е шансът Левски да стане " Сираков и ко ", до момента в който съм притежател на този клуб. Нека ви кажа за какво не желая той повече да се връща. След присъединяване на Левски в Шампионската лига и постигнатите триумфи, той не правеше безусловно нищо. Той даже не се появяваше на стадиона. На мен ми бе необходим дотолкоз, че преди този момент идваше на фитнесче и да играе джитбол и всяваше почит във футболистите, което при треньор-работохолик като Мъри беше задоволително.

- Имам хубава коса, не е належащо да си пригаждам.

- Продавам пилета, вино и други неща, само че не Левски и " Стандарт ".

- Зловещ месец е август. Тогава срещнахме финландците, беларусите предходната година. Преди това Галатасарай, Динамо (Киев) и така нататък Надявам се на по-добра орис този път. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР