Бившият собственик на кабелната телевизия Евроком Карлово Иван Делевски е

...
Бившият собственик на кабелната телевизия Евроком Карлово Иван Делевски е
Коментари Харесай

Иван Делевски взел подкупа за кмета Ралев

Бившият притежател на кабелната телевизия " Евроком Карлово " Иван Делевски е арестуван като медиатор за претенции подкуп от 60 000 лв. за кмета на регион " Северен " в Пловдив Ральо Ралев, който беше задържан в четвъртък, написа Трафик нюз.

Делевски е фамилен другар на Ралев, родом е от Карлово и преди години се е занимавал с бизнес с нефт, държал е няколко бензиностанции в региона. Строителни бизнесмени в града настояват, че Делевски е бил главният медиатор на кмета в разнообразни схеми.

В тази роля той е арестуван и с белезаните пари, дадени от строителния бизнесмен, който съумял да се оплаче на премиера по какъв начин е изнудван поради план за 5-етажна постройка в пловдивския регион " Северен ".

В момента Делевски не се води притежател или шеф на нито една компания. Според данни от Търговския указател до 2013 той е бил едноличен притежател на сдружението " Скай петролеум ", което се занимава с продажба на горива. През 2013 обаче той трансферира компанията на Иван Богданов. Въпреки, че компанията с бензиностанции е едвам с 5000 лева капитал, съгласно данните къв 2018 има задължения за 850 хиляди лева към Национална агенция за приходите, само че и две извоювани публични поръчки за 1 милион лв..

Делевски е бил съучастник и в друга компания - " Евроком Карлово ", само че сдружението е ликвидирано през 2009. В него съсобственик е пловдивският предприемач Георги Барбудев.

Друг бизнес на арестувания Делевски е кариера за инертни материали.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР