Бившият собственик на футболен клуб Левски Тодор Батков е отслабнал

...
Бившият собственик на футболен клуб Левски Тодор Батков е отслабнал
Коментари Харесай

Тодор Батков свали 8 кг. за два месеца

Бившият притежател на футболен клуб Левски Тодор Батков е измършавял удивително. Адвокатът постоянно е бил наедрял юначага, само че в този момент е неразпознаваем. Батков изненада присъстващите по време на 106-ия рожден ден на клуба преди няколко дни. Босът изуми с вталена визия, а от големия му стомах е останало единствено неясно сходство. Той мигновено получи поздравления за смяната във фигурата си. Батков самичък призна, че се е подложил на доста строга хранителна диета, предава flagman.bg.

" Свалих цели осем кг за два месеца ", похвали се юристът. Той си е сложил за цел да смъкна още най-малко десетина кг, най-много в региона на корема. Засега Батков пази в загадка чудодейната диета, с която е постигнал смяната. Той си поговори с бъдещия нов притежател на " сините " Наско Сираков, както и с ръководителя на българската организация " Малки европейци " Георги Софкин. Направи усещане още, че емблематичният мустак на Батков, както и косата му, са мощно побелели. Дали от нерви по обичания наследник тим или други грижи, не е ясно.

Адвокатът стартира да качва внезапно килограми преди повече от десетина години. През 2013 година Батков се оплака, че тежестта му е стигнало 118 кг. Основна причина за това било нездравословното хранене.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР