Бившият служител на Пътни такси на ГКПП Христо Танчев, който

...
Бившият служител на Пътни такси на ГКПП Христо Танчев, който
Коментари Харесай

Ето къде отива иззетата от гранична полиция дрога! Спипаха митничар с наркотици за над 200 бона

Бившият чиновник на „ Пътни такси ” на Граничен контролно-пропусквателен пункт Христо Танчев, който бе арестуван с рекордно количество дрога в дома си, е освободен против парична гаранция от 1000 лева

Припомняме, че в къщата на някогашния митничар в село Тополница при акция на петричките служители на реда е намерено огромно количество наркотично растение, отговарящо при изработен полеви тест на канабис. Тревистата маса, която при меренето е отчела на кантара тъкмо 107.340 кг, е била иззета, оповестява СтрумаБГ.

Христо Танчев бе измежду задържаните преди повече от 10 години 20 чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Кулата. Процесът против тях, нашумял като „ делото „ Пътни такси ”, още не е завършил.

Тревистата маса, която е рекордно количество, е била скрита в къщата му в с. Тополница. При изработен оглед на проверяващите криминалисти от РУП – Петрич те са разкрили зелени корени на канабиса да съхнат в таванско помещение и в избата на къщата на някогашния митничар.

По случая е формирано разследване. Районна прокуратура – Петрич е почнала разследнване. Съселяните му споделят за него, че сега е незает. Къщата му е била една от най-хубавите в селото, което се слави като център на каналджийството и на дилърите на опиати в района.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР