Бившият служител на ДАНС Росен Миленов отново гостува на Лили

...
Бившият служител на ДАНС Росен Миленов отново гостува на Лили
Коментари Харесай

Росен Миленов за ФАКТИ: В национален ефир мутрата Божков говори срещу мутрата Борисов

Бившият чиновник на ДАНС Росен Миленов още веднъж гостува на Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ , като той удостовери думите си от предходното свое присъединяване, че в България са се ''завъртели'' близо 200 милиарда лв. мръсни пари в интервала на така наречен престъпен преход, т.е. в последните 30 години. Попитан от кое място има информацията за тази сума, той отговори сбито: ''От разработките в службите'', а по-късно удостовери думите на водещата, че тези пари и парцели са били обект на следене от страна на службите.

''Виждате единствено за лицето Божков, че за няколко години е отклонил от бюджета 700 милиона. Само един от така наречен олигарси. Именно тези мръсни пари аз постоянно ги загатвам, тъй като те са генератор на всички пороци, които се случват в страната. Схеми, които са свързани с трансформацията на държавна благосъстоятелност в частна благосъстоятелност. За това споделяме, че тези мръсни пари унищожиха държавността, удавиха морала, обезкървиха нацията, а най-лошото е, че през днешния ден вкараха мутрите във властта. Затова през днешния ден сме очевидци, че две проведени незаконни групи от мафиотски вид, както предишният път загатнах при вас за тим А и тим Б, разликата е, че тим А държи властта и я употребява като бухалка, тъй като през днешния ден мутрите разпределят мръсни бизнеси с бухалки, само че не с бейзболни бухалки, а държавни бухалки. Това са прокуратурата, полицията, Национална агенция за приходите и другите административно-контролни комисии. Днес имаме мутри във властта и на всички места. Тези, които бяха на улиците с бухалките, през днешния ден са във властта. Просто икономическият ръб зад Борисов, т.е. мръсните пари, са повече в сравнение с тези, които през днешния ден, по техни думи, им крадат бизнесите. И по тази причина през днешния ден сме очевидци на това, че в национални ефири пускат мутрата Божков да приказва против мутрата Борисов. Говорят за рекет, приказват за убийства, признават си, че са се срещали с министър, отраслов, който би трябвало да управлява неговата активност, който ги е чадъросвал, с цел да открадне по-късно 700 милиона'', съобщи Росен Миленов.

''В една национална телевизия ти приказват за поръчкови убийства. Аз по тази причина споделям ''мутрата Божков'', тъй като в неговия аероплан са се возили всички политици на Прехода. Тук преди мен гостуваше Гечев, приказва за картички. Не картички, става въпрос за стотици милиони. Става въпрос за, както споменахте, милиони от приватизация ограбени, милиони от публични поръчки, от концесии, от заграбени цели курорти - черноморски и планински. Това всичкото е заграбено от хората, това са мръсните пари. Те през днешния ден купуват всичко. И в случай че би трябвало да стигнем още по-далеч като последователност, Божков излезе да приказва, тъй като предходната седмица удължиха мярката за неотклонение ''Задържане под стража'' на дамата до него. Тази жена до него (Елена Динева) има опцията с подписа си да удостоверява разпоредителни покупко-продажби с всички сдружения на групата ''Божков''. Т.е. някой стартира да натиска да прибере активите на Божков, с цел да не може Божков, както и Цветан Василев, като се мени политическа конюктура да се изплатят. Защото политика се прави с пари, доста пари, мръсни пари, не пари, които са изкарани с труд, а такива, които са ограбени от българския народ. Като му вземеш парите и той завършва. Не може към този момент да въздейства в мръсната политика на България, мутренската политика'', продължи дисекцията си някогашният чиновник на ДАНС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР