Бившият служебен вицепремиер по еврофондовете Атанас Пеканов отпразнува своя 31-ви

...
Бившият служебен вицепремиер по еврофондовете Атанас Пеканов отпразнува своя 31-ви
Коментари Харесай

Бивше вице празнува с Андреа Банда Банда! Атанас Пеканов чукна 31 г.

Бившият длъжностен вицепремиер по еврофондовете Атанас Пеканов отпразнува своя 31-ви рожден ден. Икономистът събра скромна компания от най-близки другари, с които да означи за поредна година своя празник.

Сред най-верните му приятели е общинският консултант от „ Спаси София " Борис Бонев, без който не минава нито една колекция. Неотлъчно до Пеканов са и най-популярните инфлуенсърки у нас - Андреа Банда Банда и Мадмоазел Ая . Топвлогьрките купонясваха дружно с Пеканов и компания в столично заведение. Андреа Банда Банда не пропусна да поздрави един от най-близките си другар със серия забавени фотоси.

„ Спаси нощна София ", написа шеговито Андреа под фотосите с ексминистьра и общинския консултант.

На празненството на бившето вице беше поканен и Любослав Костов , шеф на Института за обществени и синдикални проучвания на КНСБ, който не пропусна да придаде политическа нотка на празника.

„ Не! Не учредяваме партия. Всъщност ние сме може би единствените двама души в тази страна, които не направиха партия. Оставаме правилни на класовата битка. Атанас Пеканов, благодаря за поканата. Супер беше ", написа Костов и показа фотография с рожденика.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР