Бившият служебен премиер проф. Огнян Герджиков, който е председател на

...
Бившият служебен премиер проф. Огнян Герджиков, който е председател на
Коментари Харесай

Бивш премиер и екс председател на САК връчват Гран При на Правосъдните награди

Бившият длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков, който е ръководител на Съвета по законодателство към Народното събрание и екс зам.-председателят на Софийска Адвокатска Колегия и сегашен шеф към Международния Адвокатски съюз Константин Димитров ще връчат Гран При на 5-тите Национални Награди за правораздаване. Церемония ще се състои на 25.11 в хотел Маринела, след Деня на българската Конституция и юриста. Професорите Сашо Пенов и Васил Мръчков ще получат влиятелния приз за особени заслуги към правото. Това е единствената, авансово известна премия. По петима номинирани от цялата страна има в обособените категории. Те се дефинират посредством професионално и медийно гласоподаване и се пазят в загадка до вечерта на награждаването. Те са за заслужили юрист, арбитър, прокурор, нотариус, ЧСИ, посредник, млад правист, синдик, адвокатска фирма, дело/сделка, правораздаване зад граница. Константин Димитров с Мигел Лоиназ Наградите на сцената ще им бъдат връчени от ръководителите на адвокатски колегии от страната, Българска Съдийска Асоциация, на Нотариалната камара, на Асоциацията на жените-адвокати, на Асоциацията на посредниците, от изявени преподаватели, юристи и публицисти. Благотворителният юридически бал, част от който са и Годишните награди за правораздаване се раждат като концепция през 2013-та година сред Балканска медийна Асоциация и Софийска Адвокатска Колегия. " Адвокатурата има потребност от такова събитие, с което да увеличи имиджа си пред обществото. Нека жителите видят, че юристите са благородни хора и умеят да оказват помощ (визирайки болните деца в залата) " - сподели тогава от сцената юрист Владимир Дончев, към този момент някогашен секретар на Софийска Адвокатска Колегия.
За всички тези години премиите се трансформират в Национални и получават поддръжката на всички значими институции, в това число и Международния Адвокатски съюз, като персонално почетният президент Мигел Лоиназ през 2016-та година бе формален посетител на церемонията. Към днешна дата са номинирани адвокати и магистрати от София, Хасково, Пловдив, Русе, Варна, Благоевград, Ботевград, Пазарджик, Стара Загора, Велико Търново, Каварна, Бургас и други, та даже и от чужбина.

Владимир Дончев с Огнян Герджиков Събитието се реализира и с помощта на медийната поддръжка на телевизия Евроком и предаването " Темида-цената на истината ", БНР и предаването " Законът и Темида ", телевизия Ин Лайф, вестниците Стандарт, 19 минути, Търговски вестник, бизнес списанието В2В, сп. Де факто легал, онлайн медиите pik.bg, kmeta.bg, actualno.com, bnews.bg, blife.bg, sofiainfo.bg, temida.tv, classa.bg, big5.bg, no-comment.bg, nbox, bg-vip.com, e-burgas.com, Темида под тепетата, най-голямото ФБ списание Хай Лайф и други.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР