Бившият служебен министър предаде поста в Министерство на икономиката. „Заедно с

...
Бившият служебен министър предаде поста в Министерство на икономиката.
„Заедно с
Коментари Харесай

Кирил Петков: Влизам в политиката заедно с Асен Василев

Бившият длъжностен министър съобщи поста в Министерство на стопанската система.
„ Заедно с Асен Василев влизаме в политиката. Ще бъдем част от политическия живот и ще участваме в идващите избори”. Това съобщи някогашният към този момент длъжностен министър на стопанската система Кирил Петков при предаването на поста на наследничката му Даниела Везиева.

По думите на Петков двамата с Василев обмислят всички разновидности, по които могат да излязат като участници в идващите избори, защото времето е прекомерно малко, с цел да записват партия. "Това не беше планувано през цялото време ", съобщи той и добави: " Декларираме, че това няма да е президентска партия. Ние поддържаме президента Радев и вижданията му, само че това няма да е негова партия ".

„ Държавният глава насочи покана към мен да съм част от новия длъжностен кабинет. С министър Асен Василев обмисляхме какъв ще е най-ефективният метод да продължим смяната по-дългосрочно. Реално решението ни беше, че това ще се случи не като част от този длъжностен кабинет, а като участници в политическия живот на България за по-дълго време”, акцентира Петков.

"С решението си президентът на републиката очевидно потвърждава, че това, което се случи до момента, е в посоката, в която и той вижда нещата – връщане на държавността, разкриване на всички вероятни места, на които не е имало бистрота, ръководство с мисъл и помощ на хората и данъкоплатците, които би трябвало да защитаваме”, акцентира Петков.

Той се обърна към наследничката си на поста със следните думи: "Имам доверие на Даниела, че смяната, която започнахме дружно, ще я продължим. Пожалавам й триумф ", съобщи някогашният длъжностен министър.

„ Благодаря на министър Петков за топлите думи и високата оценка! Надявам се да оправдая гласуваното ми доверие”, съобщи от своя страна министър Везиева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР