Бившият следовател и лобист в Темида Петьо Петров – Еврото

...
Бившият следовател и лобист в Темида Петьо Петров – Еврото
Коментари Харесай

САМО в Narod.bg: Пепи Еврото уреди връщането на Васил Божков

Бившият следовател и лобист в Темида Петьо Петров – Еврото стои зад изненадващото връщане на мултимилионера Васил Божков в България от тригодишно заточение в Дубай, за което в началото осведоми единствено Narod.bg.

Наш източник от прокуратурата разкри, че след бягството си при започване на юни, Пепи Еврото се открил в ОАЕ, което още веднъж ние първи осветлихме. Сега наш източник от прокуратурата разкри, че при скоростното си изгубване зад граница, с цел да избегне арест, някогашният следовател е взел извънредно значими документи, които предал на Васил Божков в Обединените арабски емирства.

Съдържанието на досието в действителност осигурило връщането на Черепа у нас на 25 август, петък, вест, която малко на брой имаха вяра, че е допустима.

Реклама

Като жест на признателност за обезпечените документи Васил Божков уредил заплащане на сериозна сума за приемане на поданство от Пепи Еврото. За похлупак хазартният необут обезпечил и първокласно жилище на новия дезертьор от правораздаването.

В началото на юни пристигна новината, че някогашният началник на столичното разследване Петьо Петров – Еврото е напуснал България през Турция и се е скрил в Обединените арабски емирства.

През лятото фейкновина, пусната следено през няколко уеб страницата, „ умъртви ” Еврото поради прекаран от лобиста инфаркт. Естествено, това не е правилно, Пепи се е възстановил, жив и здрав е в Дубай, акцентира прокурорският източник на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР