Бившият синоптик призна, че не може да гледа децата си

...
Бившият синоптик призна, че не може да гледа децата си
Коментари Харесай

Емил Чолаков се справя трудно с живота след смъртта на съпругата си

Бившият синоптик призна, че не може да гледа децата си и ги вижда доста рядко поради работата си на летището, както и уговорките около риалити формата " Един за различен ". За да подсигури на двете си дъщери всичко нужно, Емо работел на двете места за две заплати. За щерките му помагали неговите родители - Тома и Диляна, които вземали децата при себе си в родния на фамилията Гоце Делчев.

Голяма опора за Емо била и сестра му Ирина, която обаче не можела да му оказва помощ постоянно, тъй като живее със брачна половинка си и детето им в Пловдив. Близо два месеца след голямата покруса, Чолаков към момента не е коментирал загубата на брачната половинка си, която дълго време се бореше с подлата диагноза, написа " Ретро ".

Красимира е ученическата обич на Чолаков, двамата имат две дъщерички - Ема, на 14 години, и Дара, единствено на 4. Красимира бе с 5 години по-млада от Емил. Двамата по този начин и не се взеха решение да се изправят пред олтара и дълги години живяха на фамилни начала. Краси се бе отдала на развъждането на децата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР