Бившият синоптик на Би Ти Ви Емил Чолаков напусна заради

...
Бившият синоптик на Би Ти Ви Емил Чолаков напусна заради
Коментари Харесай

Емо Чолаков едва не убил човек в катастрофа

Бившият синоптик на Би Ти Ви Емил Чолаков напусна поради двойно по-голяма заплата в държавната компания „ Ръководство на въздушното придвижване “ на столичното летище, само че продължава да пътува с градския превоз, видя HotArena .

Макар че всеки месец се разписва на фиш за близо 10 000 лева ., Емо се придвижва от вкъщи си в квартал „ Манастирски ливади ” до летището с метрото.

Най-колоритният синоптик в историята на родната телевизия пътувал от у дома до метростанция „ Сердика ” с трамвай №7, а по-късно се прехвърлял на мотриса на метрото. Бивши сътрудници на Чолаков от малкия екран разкриха, че той има основателна причина да не желае да сяда зад кормилото. И тя не е обвързвана с цената на бензина.

През март 2017 година Чолаков предизвикал зверска злополука в родния си град Гоце Делчев . Тогава Емо профучал с висока скорост по централния бул. „ Гоце Делчев ”, съвсем като някой изпечен джигит. Близо до хипермаркет „ Лидл ” той едвам не умъртвил млад мъж от гоцеделчевското село Брезница . Човекът се разминал на косъм.

Катастрофата била протоколирана и било издадено наказателно разпореждане. Случаят бил предаден на прокуратурата, която обаче по този начин и не повдигна обвиняване на синоптика. Самият Емо бил покъртен от случилото се. След случая той няколко седмици бил в потрес, а по-късно решил повече в никакъв случай да не сяда зад кормилото . От този миг той спрял да кара и се придвижва или с метрото, или с градския превоз, допълват негови някогашни сътрудници от Би Ти Ви, написа Уикенд .      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР