Бившият шеф на РИОСВ и ексдепутат доц. Стефан Шилев, който

...
Бившият шеф на РИОСВ и ексдепутат доц. Стефан Шилев, който
Коментари Харесай

Доц. Стефан Шилев втори в пловдивската листа на ГЕРБ, Чолако...

Бившият началник на Регионална инспекция за опазване на околната среда и ексдепутат доцент Стефан Шилев, който преподава в Аграрния университет, е на второ място в пловдивската листа на ГЕРБ, сподели регионалният координатор на партията в Пловдив Иван Тотев. С номинацията се удостоверява прогнозата на „ Марица ”  отпреди седмица, че доцент Шилев ще заеме избираемото второ място.

 Проектолистата беше готова през вчерашния ден, само че ще се гледа в централата на ГЕРБ и персонално от Бойко Борисов, който е лидер. Трети в листата е юристът  Радомир Чолаков, следван от скулптора Вежди Рашидов и някогашния шеф на Летище Пловдив Спас Шуманов, сподели Тотев.



„ Шестото място е препоръчано на Дани Каназирева, само че тя не е удостоверила дали е съгласна. Затова проектолистата е от 23-ма претенденти, а не от 24-ма. Чакаме отговор ”, изясни регионалният координатор. Той акцентира, че пловдивската организация не е сваляла доверието от Каназирева и че тя има място в предизборната акция.

На седмо място в листата е включен Йосиф Танев от младежката организация на ГЕРБ, следван от Валерия Славова и Валентин Василев, някогашен шеф на ВиК и за малко кмет на регион „ Южен ”. Десетото място  е на сътрудниците от Съюз на демократичните сили и го заема водачът на сините в Пловдив Тони Симидчиева, която оглавява Регионалната камара на занаятчиите в Пловдив.

В листата са и няколко общински съветници.  Йордан Илиев, ръководител на  групата на ГЕРБ в локалния парламент, е 14-и, Георги Юруков ​- 18-и, Ангел Славов, някогашен шеф на Общинския инспекторат ​- на 20 място. Листата ще бъде записана на 28 август. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР