Бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров коментира актуалната политическа обстановка

...
Бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров коментира актуалната политическа обстановка
Коментари Харесай

Димо Гьуров: Всички в коалицията са виновни за това, което се случва

Бившият началник на разузнаването Димо Гяуров разяснява настоящата политическа конюнктура в предаването „ Денят онлайн ” на NOVA NEWS.

" Аз не мисля, че актуалният министър председател може да е претендент за нов мандат в границите на това Народно събрание. Просто връзките с опозицията са прекалено обтегнати и надали е допустимо те да му протегнат ръка ", сподели той.

Според него никой не желае предварителни избори, най-вероятно и българските жители. „ Видя се, че те са доста изморени да вървят до урните. А и за всички е ясно, че едни избори няма да родят нищо по-различно от актуалното. "

Според Димо Гяуров при рецесиите, които ни заобикалят, е и безконтролно да се върви на избори. „ Всички участници в обединението би трябвало да си дават сметка, че никой няма да излезе в бяло. Всички са отговорни за това, което се случи, за това, което се случва, ” предизвести някогашният шпионин номер 1.

Коментирайки обвиняванията в пазаруване на депутати, Димо Гяуров бе безапелационен: " Никой няма да си признае, че е платен. Никой няма да си признае, че е купувал. " На въпрос дали службите могат да го потвърдят обаче, отговори скептично. " Едва ли. Тези неща стават на 4 очи. Освен в случай че някой се издъни да приказва по телефон и другия го е записал ".

По настоящата за деня тематика с ветото за Северна Македония, Димо Гяуров разяснява: „ Може би е редно да се съгласим да започват договарянията при поемането на някаква гаранция, само че не това, което ни се споделя. Защото нито Макрон може да поеме гаранция по този метод, по който се изяснява, нито ръководителят на Европейска комисия. Гаранцията би могла да се съдържа ясно в преговорната рамка. И то като ясно написани текстове, стъпка 1, стъпка 2, стъпка 3, период 1, период 2, период 3. В противоположен случай – гаранция Франция. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР