Бившият шеф на пътната еганция от времето на НДСВ и

...
Бившият шеф на пътната еганция от времето на НДСВ и
Коментари Харесай

Новият фаворит на Борисов лапна всички търгове за магистрала Хемус!

Бившият началник на пътната еганция от времето на Национална движение „Симеон Втори" и Движение за права и свободи Велико Желев, в този момент притежател на варненската компания "Хидрострой " за последните две години е взел поръчки за към половин милиард лв..

И двата оповестени търга за строителство на Автомагистрала "Хемус " бяха извоювани от консорциуми, в които взе участие "Хидрострой " и компании, свързани с Велико Желев. Той е и най-големият печеливш от спрените от Бойко Борисов търгове по времето на втория му мандат.

През третия мандат на премиера несъмнено се откроява като любимец "Хидрострой " и обвързваните сдружения. Печелят поръчките освен в пътния бранш, само че и за редица обекти по програмата за саниране в цяла България.

"Хидрострой " завоюва и спреният търг за създаване на пречиствателна станция на к.к. "Златни пясъци " (на стойност 24,3млн.лв.), планове, които се осъществят по Оперативна програма "Околна среда ".

По линия на стратегия "Региони в напредък " сега "Хидрострой " и компания, сега извършват планове във Варна, Бургас,Силистра, а по програмата за саниране извършват обекти в разнообразни градове (Перник, Нова загора, Бургас, Смядово, Вълчи дол).
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР