Бившият шеф на отдел Убийства в МВР Ботьо Ботев разкритикува

...
Бившият шеф на отдел Убийства в МВР Ботьо Ботев разкритикува
Коментари Харесай

Ботьо Ботев: Стоян Зайков едва ли е останал в Костенец

Бившият началник на отдел „ Убийства ” в Министерство на вътрешните работи Ботьо Ботев разкритикува дейностите на Министерство на вътрешните работи във връзка с издирването на обвинения за две убийства Стоян Зайков. Той изрази подозрение, че беглецът към момента е в района на Костенец.

„ Всичко това, което все още се ревизира и се прави за издирването му в региона, е належащо. Но би трябвало да се реализира една съвършена организация в действен аспект във връзка с всички негови връзки – близки или незаконни ”, сподели някогашният началник в Министерство на вътрешните работи пред bTV.
Ботев беше безапелационен, че следствието ще стигне до позитивен резултат. Той обаче добави, че до второто ликвидиране можеше и да не се стигне.
„ Грешно е, че е изработен контакт с този човек, а не е направена оценка на диалозите с него. Този човек или го е укривал, или не е знаел, че живее в дома му. Разследващите би трябвало да усетят интуитивно, че има нещо, което не е наред и тогава
да се реализира един всекидневен надзор на обстановката ”, уточни Ботев.
Бившият началник на отдел „ Убийства ” разкритикува Министерство на вътрешните работи, че издава прекомерно доста информация, която стига до търсения.
„ С телефон може да се придобие отвред и да следи дейностите, които се реализират. Този човек не може да живее самичък, в гората не може да се живее, той ще потърси контакт с човек, който да му помогне ”, добави още Ботев.

Експертът сподели още, че издирваният Стоян Зайков може и да познава района на Костенец, само че при огромната полицейска акция, би било полуда да остане там.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР