Бившият шеф на НДК Мирослав Боршош няма да се яви

...
Бившият шеф на НДК Мирослав Боршош няма да се яви
Коментари Харесай

Мирослав Боршош отказва да се яви пред депутатите по казуса НДК

Бившият началник на НДК Мирослав Боршош няма да се яви през днешния ден пред депутатите от краткотрайната комисия, която открива обстоятелствата и събитията за разходване на средства, предопределени за НДК поради българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Това изяснява самият той в профила си във Фуйсбук. Боршош разкрива и претекстовете си да не вземе присъединяване в съвещанието на комисията.
 
Мирослав Боршош към този момент публично с обвиняване

Той отбелязва, че съвещанието, на което би трябвало да бъде изслушан, е преместено с ден по-рано, с цел да бъде подготвен съгласно него отчетът на 25 юли.
 
Мирослав Боршош се отдръпва от НДК до момента в който текат инспекциите

Боршош твърди, че депутатите от комисията си разрешили преднамерени и крайни изявления, преди да чуят неговите пояснения. Също по този начин ексшефът на НДК отбелязва, че комисията е провела 4 съвещания за 21 дни от основаването си, в случай че по думите му би трябвало да се запознае с голям размер документи и гледни точки.
 
Казусът НДК 

Боршош счита, че решенията, взети в такива къси периоди и в изискванията на медиен напън, не могат да бъдат безпристрастни и справедливи.

В този смисъл, имам основателни подозрения по отношение на добросъвестната работа и изводи на комисията, както и по отношение на непредубедеността на някои от нейните членове, споделя той.

Вижте какво още сподели Боршош в профила си във Facebook:  
Днес трябваше да взема присъединяване в съвещанието на Временната комисия в Народно събрание, свикана за определяне на обстоятелства и обстоятелств...
Публикувахте от Miroslav Borshosh в 24 юли 2017 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР