Бившият шеф на НАП Румен Спецов се е върнал към

...
Бившият шеф на НАП Румен Спецов се е върнал към
Коментари Харесай

Румен Спецов пак си обръсна дупето и се върна към културизма

Бившият началник на Национална агенция за приходите Румен Спецов се е върнал към остарялото си занятие – културизма. Това споделия самият той в профила си в „ Инстаграм “ с малко видео, на което демонстрира мускули. Спецов още веднъж е епилирал усърдно цялото си тяло, както вършат професионалните спортисти.



Припомняме, че мускулягата беше назначен от " Продължаваме промяната " и персонално от Асен Василев за началник на Национална агенция за приходите. Рокадата провокира вълна от кавги, откакто стана ясно, че Спецов е трансферирал компанията с многомилионни отговорности към Агенцията по приходите и по този начин действително се е освободил от отговорност.

Малко откакто държавното управление на Кирил Петков бе свалено с избор на съмнение, Спецов бе освободен от служба. По всичко проличава, че той някогашният началник на Национална агенция за приходите се е върнал към извайването на мускули. Според някои той още веднъж е в Дубай, където живееше преди назначението му от Асен Василев. Там от години работи и брачната половинка му Плама.

Миналата седмица обаче Спецов бе видян в София с приятелско семейство в столичен мол. Компанията интензивно обсъждаше лансирането на нова серия добавки за културизъм. На срещата в мола Спецов беше без брачната половинка си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР