Бившият шеф на Михаел Шумахер от периода му в Мерцедес

...
Бившият шеф на Михаел Шумахер от периода му в Мерцедес
Коментари Харесай

Бивш шеф на Шуми: Семейството му не бива така да го крие

Бившият началник на Михаел Шумахер от интервала му в Мерцедес – Ник Фрай, изрази становище, че фамилията на легендата от Формула 1 не трябва по този начин ревностно да крие положението на 7-кратния международен първенец.

Шумахер в болница, пое го величие в кардиохирургията

Френският вестник „ Льо Паризиен” в понеделник още веднъж притегли доста съществено вниманието на почитателите към положението на Пилето, като разкри, че последният ще постъпи в парижка болница за доста скъпа и комплицирана терапия. Както нормално, околните на Шумахер се стремят това да се случи в безспорна загадка. На този стадий от обкръжението на някогашния водач отхвърлят да разясняват историята на парижката медия.

До този миг Шуми се възстановяваше в дома си в Лозана, Швейцария след претърпяните жестоки черепно-мозъчни контузии в резултат на ски случая в Алпите от декември 2013 година. Оттогава до момента формалните информации за неговото положение съзнателно бяха извънредно нищожни.

Какво лекуване следва на Шуми и има ли късмет за него?

Затова Ник Фрай в новата си книга „ Оцелей. Пилотирай. Победи.” Обърна особено внимание на случая. „ Корина (съпругата на Михаел – б.р.) и фамилията държат всичко под непоколебим надзор що се отнася до информациите за неговото лекуване, а това е срамота”, твърди Фрай.

„ Мисля, че информацията за това по какъв начин е той, без значение дали новините са положителни или не – а те най-вероятно са неприятни – е значимо, с цел да могат хората да му съчувстват. Има милиони хора по света, които изпитват неподправена обвързаност към Михаел и не приказвам просто за германия или почитателите на Мерцедес Бенц.”

„ Заради това, което той реализира, хората биха желали да знаят за неговото положение. Те са любознателни по природа и ще му съчувстват напълно откровено.”

„ От това, което знам, фамилията на Михаел се пробва да му даде най-хубавото лекуване, което може да се обезпечи с пари в профилирано заведение вътре в дома им в Швейцария, където неотклонен екип се грижи за него ежечасно. Сигурен съм, че техниките и терапиите, които са били създадени и опитани през последните години, могат да се окажат в помощ на други.”

„ Би било от помощ, в случай че неговото семейство показа методите, по които се бори с това предизвикателство, тъй като има доста хора, които са в същото състояние и би им било от изгода да получат опит от първа ръка”, добави Фрай.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР