Бившият шеф на КОЦ-Пловдив Д-р Красимир Вальов ще съди "Господари

...
Бившият шеф на КОЦ-Пловдив Д-р Красимир Вальов ще съди "Господари
Коментари Харесай

Господари на ефира на съд заради поредна нечовешки гнусна атака

Бившият началник на КОЦ-Пловдив Д-р Красимир Вальов ще съди "Господари на ефира ", откакто за следващ път е бил подложен на нечовечен тормоз от екипа на телевизионното предаване. Той напусна Онкото през ноември 2016 година поради абсурда към цената на закупения за потребностите на диспансера скенер. Тогава "Господари на ефира " направиха серия от излъчвания, които целяха да потвърдят, че договорката е съмнителна. По-късно от предаването нападнаха диспансера с обвинявания, че са правили ненужни интервенции на хора със здрави органи.
"Съдът ще каже дали съм отговорен. Тези хора обаче трансфораха живота ми в пъкъл. Не стопират да ме тормозят. Този път минаха всевъзможни границата и аз също ще потърся правата си в съда ", разяснява доктор Вальов, който самичък се свърза с "Марица ", с цел да опише за клопката, в който е попаднал.

Известният ортопед е в болнични от предишния месец, когато е претърпял две интервенции на краката. Страда още от диабет и високо кръвно. Преди няколко седмици обаче с Вальов се свързала жена, която се показала за щерка на признателна негова пациентка. Поискала консултация с него и упорствала персонално да я прегледа. Докторът неведнъж отказвал, само че дамата, представяща се за Величка, не серпантина да му звъни. В последна сметка Вальов се съгласил да я прегледа, като вярвал, че в действителност е човек, който има потребност от помощ. 

На 27 февруари той имал обзор при сътрудници в ДКЦ "Пловдив ", където работи и самият той. Разбрал се с Величка да пристигна в кабинета му. "Дойде и изясни от какво се оплака. Не открих значителен проблем, само че взех решение да изпиша рецепта. В този миг на вратата се затропа и в кабинета ми нахлуха известният Дани Йорданов и оператор с камера. В този миг разбрах, че още веднъж съм станал жертва на операция ", разяснява доктор Вальов. 

Според него "Господарите " са го взели на мушката, изживявайки се като единствените стожери на морала в страната. "С този капан най-вероятно целят да потвърдят, че се укривам от правораздаването и се върша на болен, а в това време работя. Това е жалка клевета и този път ще потърся правата си в съда, както и поддръжката на лекарската колегия ", сподели доктор Вальов. Екипът на вестника потърси гледната точка на Дани Йорданов по случая, само че до приключването на броя не я получи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР