Бившият шеф на "Кинтекс" Александър Михайлов изпрати съобщение до медиите,

...
Бившият шеф на "Кинтекс" Александър Михайлов изпрати съобщение до медиите,
Коментари Харесай

Александър Михайлов заведе дело срещу Корнелия Нинова

Бившият началник на "Кинтекс " Александър Михайлов изпрати известие до медиите, с което разгласи, че ще съди Министърът на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова, предава

Ето какво написа в позицията си Михайлов:

Заведох дело по Наказателния кодекс против Корнелия Нинова за всички изречени лъжи за мен и военнопромишления комплекс на България.

Корнелия Нинова с лекост изрича откровени лъжи за мен, а евентуално и за доста други неща. Тя ловко заобикаля въпросите на публицисти за съответни данни, само че в съда няма да има тази опция и ще би трябвало да дава отговор до дъно за думите си. Всичко е документирано и се вижда по какъв начин един политик трансформира тезите си и съзнателно заблуждава обществото.

Атаката против мен стана доста брутална, когато разкрих, че големи количества българско оръжие отиват в Украйна през медиатори в Централна Европа. Недопустимо е да се крие истината, тъй като щом се укрива тази информация от обществото ни, то какъв брой ли още неща се прикриват. Явно уплашена да не изгуби електората си, Нинова направи всичко допустимо, с цел да ми затвори устата. Няма да ме сплашат с тази „ бухалка “, тъй като истината, обстоятелствата и документите са на моя страна. А Нинова все по-ясно схваща смисълът на поговорката „ На лъжата краката са къси “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР