Бившият шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун ще става баща,

...
Бившият шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун ще става баща,
Коментари Харесай

Изненада на 90: Бившият шеф на Формула 1 чака син

Бившият началник на Формула 1 Бърни Екълстоун ще става татко, удостовери самият той пред непосредствен публицист от швейцарското издание " Блик ", заяви БТВ.

Четвъртото дете на британеца се чака през юли 2020 година, няколко месеца преди самият Екълстоун да навърши 90 години в края на октомври. Щастливият фен на високите скорости се надява бъдещият му правоприемник бързо да се научи да играе табла.

" Надявам се всичко да е наред с детето и Фабиана. Дори и това да значи изолацията да продължи по-дълго. За благополучие работата във фермата ни в никакъв случай на свършва. Фабиана пък се грижи за своята ферма за кафе ", споделя пред приятеля си от „ Блик “ Екълстоун.

В момента той дружно със своята половинка и бъдеща майка - Фабиана Флоси, се е изолирал във фермата си в Сао Пауло, Бразилия.

Британецът подписа брак през 2012г. с третата си брачна половинка Флоси, която е на 43г. сега. Тя е вицепрезидент по маркетинга на Гран при на Бразилия.

Екълстоун има 3 дъщери от предходните си връзки. Най-голямата Дебора, която е на 65 години, е от първия му брак с Айви Бамфорд. От втория си брак - с модела Славица Радич, той има две дъщери - Тамара на 35 година и Петра на 31 година, които станаха известни с участията си в риалити формати.

Освен това Екълстоун е дядо на 5 внуци и има едно правнуче.

" Най-накрая ще е момче ", радва се британецът.

През 2016 година той се отдръпна от ръководството на Формула 1, откакто продаде главния пакет акции на американската корпорация " Либерти Медия ".

" Искаме единствено да е крепко! И се надявам да няма нищо общо с Формула 1 ", прибавя бъдещата майка.

Най-възрастният баща в света, обаче, не е Екълстоун. Този връх се държи от индиеца Рамджит Раджав, който през 2011 година стана татко на 96 години. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР