Бившият шеф на БНТ Константин Каменаров е изоставил съпругата си

...
Бившият шеф на БНТ Константин Каменаров е изоставил съпругата си
Коментари Харесай

Скандал! Коко Каменаров заряза Радина!

Бившият началник на Българска национална телевизия Константин Каменаров е изоставил брачната половинка си Радина Червенова и към този момент живее с друга жена, научи сензационно  HotArena от възмутени другари на именитата тв говорителка. Новата сърдечна тръпка на Коко е бизнес дама, която има 5-годишен наследник. От към месец той живее с нея.

Според слуховете, двамата се познавали от дълго време и евентуално сред тях е имало усеща доста по-отрано.

Преди 2 години известната водеща на „ По света и у нас ” ненадейно слезе от екран, с цел да се лекува от рак на гърдата. След това тя освободи щата си на „ Сан Стефано ” 29. Червенова се раздели с Българска национална телевизия малко откакто мъжът й напусна директорския пост поради присъда за шофиране в нетрезво положение.

55-годишният безгрижник изчакал 8 лета по-възрастната от него Радина да се възвърне от подлата болест и едвам тогава я напуснал. Двамата сякаш се разделили като другари, само че сензитивната тв звезда била много разочарована и засегната. Тя обаче не коментирала с никого обрата в персоналния си живот. Наивно вярнала, че Коко отново ще се върне при нея и била подготвена да елементарни измяната му.

На 26 юли предходната година Каменарови взеха решение да основат фамилна компания. Фирмата „ Малката компания ” ЕООД обаче е на името единствено на Коко. Дейността на компанията е медийни съвещания, реклама и програмен продукт и към този момент не е ясно по какъв начин катаклизмите в брака на Радина и Коко ще повлияят на взаимния им бизнес. Според слуховете, двамата живеели в отворен брак от години, само че от него се възползвал единствено брачният партньор. Засега любовните му афери, най-вече с негови колежки, траели от ден до пладне. Този път бохемът със слаби ангели бил пристрастен и нещата изглеждали съществени.

„ Възмутени сме от постъпката му. Може и да е влюбен, само че това е заплашителен удар за сензитивната Радина ”, гневят се нейни приятелки. Една от тях даже се заканва, че ще му забие пестник, в случай че го види някъде.

Заедно Радина Червенова и Коко Каменаров отглеждаха общо 4 деца. Три от тях към този момент са изхвърчали от фамилното гнездо. Двете пораснали отрочета на Радина от първия й брак, както и щерката на Коко Каменаров от някогашната му брачна половинка Камелия Станчева, към този момент са жители на света. Четирите деца в фамилията са се пръснали по света сред Франция, Англия, Швейцария и България. Единствено общото дете на телевизионното семейство – Анастасия, е в дома им.

Доведените деца обаче и за момент не са не запомнили кой ги е отгледал и възпитал. Най-съкровените моменти в живота си те продължавали да споделят точно с Коко и въпреки че са устроили живота си в чужбина, всекидневно поддържали връзка с него по интернет. Разчитали на него и за значимите житейски решения, защото били уверени, че неговият съвет е верен.

Когато в края на 80-те се залюбила с сътрудника си Коко, Радина имала към този момент две деца - щерка й Десислава и сина й Валентин. Малкият бил бебе и едвам се движел благодарение на проходилка. Валентин отраснал напълно под грижите на Каменаров, а години по-късно младият  мъж даже поискал да бъде осиновен от новинаря. София Каменарова пък е доведената дъщеря на водещата на новините по Българска национална телевизия. Според близки до семейството, София се разбирала доста добре с Радина, само че несъмнено израснала като затворено хлапе. Анастасия е изтърсачето и надлежно, най-глезеното дете в фамилията. Тя е упования плод на любовта сред Коко и Радина, и е определяна като слабостта на баща си. Ая е галеница в многолюдното семейство, постоянно е център на внимание и не приема отвод на желанията си. Мама и баща извършват всичките й прищявки. Тийнейджърката обаче се оказала най-амбициозната от всички деца в семейство Каменарови.

Преди 4 години първородната дъщеря на тв водещата - Десислава, направи баба и дядо Радина и Коко. Макар че трансфериралата 30-те дъщеря на Червенова е от първия й брак, тя назовава пастрока си Коко „ баща ”. Заедно със фамилията си Деси живее в Швейцария. Бившата звезда на „ По света и у нас ” по никакъв начин не обичала тематиката за някогашния си брачен партньор с необикновената фамилия Куюмджиев и не я е отваряла, откогато е омъжена за Каменаров. За първия мъж на тв звездата се знае единствено, че е художник. Същото е ситуацията и при щерка й Деси, която била по-привързана към пастрока, в сравнение с към родния си татко.

Подобно е отношението на Каменаров и към доведения му наследник Валентин. Младежът е приключил в компетентност компютърни науки в първокласен университет в Англия и останал да живее там. Започнал работа в огромна компютърна компания в Англия и от дълго време се издържал самичък. Валентин приемал Коко като собствен роден татко и споделял повече с него, в сравнение с с майка си, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР