Бившият шеф, а сега треньор в бургаския Нефтохимик Костадин Джамбазов

...
Бившият шеф, а сега треньор в бургаския Нефтохимик Костадин Джамбазов
Коментари Харесай

Треньорът на Нефтохимик: Изгониха ме, защото не ми беше до Коледното парти

Бившият началник, а в този момент треньор в бургаския Нефтохимик Костадин Джамбазов (вляво) е бил изпъден от клуба поради това, че не участвал на коледното празненство на " шейховете ". Джамбазов призна пред Burgas24, че не е участвал на празненството поради забавени заплати, като вместо да ги получат преди празниците, на чиновниците били изплатени единствено частични хонорари.

" Ядосах се и не отидох на банкета. Всички разчитахме на тези пари, всички имаме фамилии, за които да се грижим. И се оказва, че би трябвало да посрещаме Коледа с по 400 лв.. Изобщо не ми беше до празник ", изясни Джамбазов.

Седмица по-късно обаче тогавашният му другар, изпълнителният шеф Николай Тодоров, който сега коли и беси във футболния клуб, му се обадил и му декларирал, че взима едноличното решение да го освободи от работа.

" Бил афектиран, че не съм участвал на банкета. Освен това треньорите доста мрънкали за забавените си заплати и за това упреква мен! Ами доста ясно, че ще мрънкат – всеки от тях храни семейство. Освен това е мое решение дали ще вървя или няма да отивам на фирмения ваучър ", акцентира Джамбазов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР