Бившият шампион в тежка категория Тайсън Фюри се завърна след

...
Бившият шампион в тежка категория Тайсън Фюри се завърна след
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Изправих се, защото исках да покажа на света, че всичко е възможно

Бившият първенец в тежка категория Тайсън Фюри се завърна след проблеми с душeвността, които едвам не му костваха живота. Той одобри борба против един от най-опасните бойци в света в лицето на първенеца в тежка категория на WBC - Дионтей Уайлдър и обратно да упованията се оправи доста добре и съгласно мнозина победи в борбата, която публично приключи с тъждество. Друга част от почитателите считат, че Фюри изгубил, тъй като не се изправил в точния момент след тежкия нокдаун в 12-тия рунд, само че това към този момент е история и всичко ще се реши в реванша.

Днес Тайсън реши да окуражи хората с душевен проблеми и показа, че се изправил след нокдауна, с цел да покаже на света, че всичко е допустимо:

" Много мъже биха останали на земята след подобен тежък нокдаун от Дионтей Уайлдър, само че аз аз желаех да покажа на света, че всичко е допустимо и без значение какъв брой мъчно е в живота и през каквото и да преминаваш, постоянно би трябвало да продължаваш напред и да се бориш.
Заради моите проблеми с душeвността, би трябвало да приказваме и да разпространяваме това по света. Има доста хора, които живеят в мрак и се опасяват да приказват за това с другите. Ако аз мога да се оправя с това, то тогава всеки човек може.
" If I can do it, anybody can. "

Tyson Fury's message on mental health pic.twitter.com/rdw1VFAwjh
— BBC Sport (@BBCSport) December 16, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР