Бившият шампион в колоездачната Обиколка на Франция Брадли Уигинс призна,

...
Бившият шампион в колоездачната Обиколка на Франция Брадли Уигинс призна,
Коментари Харесай

Олимпийски шампион призна, че е ухажван сексуално от треньора си

Бившият първенец в колоездачната Обиколка на Франция Брадли Уигинс призна, че е бил ухажван полово от собствен някогашен треньор, когато е бил малко момче – на 13-годишна възраст. Петкратният олимпийски отличник направи тези разкрития пред списание “Men’s Health UK”, само че не пожела да показа за кой ментор приказва.

“Бях ухажван от треньор, когато бях по-млад, на към 13 години. Но в никакъв случай не одобрих изцяло сходно държание ”, сподели 41-годишният Уигинс. Той завоюва “Тур дьо Франс ” през 2012-а година, а 4 години по-късно приключи кариерата си.

На въпрос дали е бил обект на полови подмятания и оферти, потърпевщият отговори: “Да, това остави своя отпечатък върху мен и като възрастен. Но към този момент съм го не запомнил и изхвърлил от себе си”, добави той и посочи, че не е приказвал по този въпрос поради сложните взаимотношения с втория си татко по това време.

Уигинс и преди е разказвал за проблематичното си детство, което включва и раздялата на татко му със фамилията.

Брадли е един от най-успелите английски колоездачи на Летни олимпийски игри. Той е завоювал три златни медала в самостоятелни надпревари, както и два отборни, а последното му отличие е от Рио де Жанейро през 2016-та година.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР