Бившият шампион в категория петел Коди Гарбрандт премери сили с

...
Бившият шампион в категория петел Коди Гарбрандт премери сили с
Коментари Харесай

Коди Гарбрандт нокаутира брутално Рафаел Асунсао

Бившият първенец в категория петел Коди Гарбрандт премери сили с Рафаел Асунсао в подглавната борба на UFC 250, което се организира във Вегас. Коди се намираше в доста тежко състояние и влезе в багра със серия от 3 следващи загуби с нокаут. Той нямаше победа от декември 2016 година, само че всичко се промени за секунди. Гарбрандт изглеждаше доста добре в борбата с бразилеца и беше доста по-бърз от него. В първия рунд Коди имаше преимущество и вкарваше здрави ритници в краката на Асунсао.

Гарбрандт не позволяваше на Рафаел да откри своя темп и завоюва първия рунд. Във втория рунд Коди още веднъж имаше преимущество и съумя да прати своя противник в нокдаун. Бразилеца съумя да се възвърне, само че не заплаши с нищо своя конкурент. В края на рунда изведнъж Гарбрандт вкара мощно дясно кроше в брадичката на Асунсао и всичко завърши.

Това беше толкоз тежък нокаут, че Асунсао не успяваше да се задържи на стола след борбата. С тази победа Коди стопира серията си от 3 следващи загуби и може да си отдъхне. Рафаел от своя страна навлиза в серия от 3 следващи загуби. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР