Бившият шампион в категория перо Хосе Алдо е на крачка

...
Бившият шампион в категория перо Хосе Алдо е на крачка
Коментари Харесай

Хосе Алдо: Заслужавам шанс за титлата

Бившият първенец в категория перо Хосе Алдо е на крачка от ново достижение в своята славна кариера. Легендарния бразилец излиза против Пьотр Ян този уикенд на UFC 251 в Абу Даби, с цел да се бият за вакантната купа в категория петел. 33-годишния войник има единствено 3 победи от последните си 8 борби и публично няма победа в категория петел.

Той направи дебют в края на предходната година и премери сили със своя съотечественик Марлон Мораеш. Битката им беше доста оспорвана и стигна до решение, което беше раздвоено в интерес на Мораеш. Много хора подлагат на критика UFC, тъй като дадоха късмет за купата на Алдо, само че той има вяра, че победил и си заслужил този късмет. Ето какво показа Хосе пред медиите по отношение на критиците:

Не се безпокоя за мненията. Спечелих си борбата с Марлон Мораеш. След събитието съдиите ми споделиха, че са съгласни с моята победа. Победих Мораеш, който е кандидат номер 1 и си заслужих късмет. Изобщо не ме тревожат тези мнения.

Заслужавам да съм тук. Винаги ми е било фантазия да съм първенец в две разнообразни категории. Първоначално смятах да се кача в лека категория, само че слязох в категория петел. Един ден ще погледна обратно и ще съм удовлетворен от всичко, което направих.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР