Бившият шампион в две различни категории Паули Малиняджи не останал

...
Бившият шампион в две различни категории Паули Малиняджи не останал
Коментари Харесай

Ексшампион с яростна атака към мръсния Канело Алварес

Бившият първенец в две разнообразни категории Паули Малиняджи не останал по никакъв начин сюрпризиран, когато научил по-рано този месец, че мексиканската суперзвезда Канело Алварес е дал позитивна допинг проба за вещество повишаващо продуктивността.

Всъщност, Малиняджи не може да повярва, че някой е останал сюрпризиран от тази вест. Бившият първенец и сегашен боксов анализатор счита, че всеки почитател и публицист в спорта би трябвало да бъде недоверчив по отношение на физическата форма на мексиканеца в последните няколко години.

Алварес от своя страна твърди, че нечисто мексиканско месо е отговорни за неразрешеното вещество, което беше намерено в неговата проба и не вижда никаква причина, заради която не трябва да му бъде разрешено да организира плануваната среща с първенеца на IBF, IBO, WBA и WBC Генади Головкин на 5-ти май. Малиняджи обаче въобще не има вяра на тези изказвания.

"Има доста неща в бокса, за които не желая да приказвам. В спорта се случват доста нелепости. Ако вярвате в небивалиците, че Алварес преди малко е почнал да приема неразрешени субстанции, по-добре гледайте боулинг. Изобщо не си помисляйте да гледате бокс. Ако чак тази позитивна проба ви е предиздвикала да осъзнаете, че Канело приема неразрешени субстанции, това е същото като да вярвате, че Ланс Армстронг е бил чист, просто тъй като никой не го беше хванал, до момента в който печелеше 17-ет обиколки на Тур дьо Франс, летейки през френските Алпи, до момента в който всички останали се влачеха ", съобщи Паули Малиняджи.

"Ако се нуждаете от несполучлив допинг тест, с цел да разберете, че някои хора взимат допинг, тогава вие сте цялостен простак. И преди съм приказвал за това, че в бокса има проблем с допинга, само че постоянно съм бил подложен на критика за това. Затова край. Повече няма да кажа нито една дума по тази тематика ", добави някогашният първенец.

Алварес (49-1-2, 34 КО) е дал няколко негативни допинг проби пред Доброволческата антидопингова организация (VADA), откогато даде позитивна такава през предишния месец.

Държавната атлетическа комисия на Невада (NSAC) все още е отстранила краткотрайно Алварес и ще дефинира неговата орис на среща на 10-ти април в Лас Вегас и тогава ще разберем дали реванша сред Канело и Головкин ще се състои.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР