Бившият шампион с Барселона Ривалдо не е останал доволен от

...
Бившият шампион с Барселона Ривалдо не е останал доволен от
Коментари Харесай

Ривалдо разкритикува представянето на Барселона

Бившият първенец с Барселона Ривалдо не е останал удовлетворен от прехвърлянията на тима. Според бразилеца виновните за това лица не правят до дъно точно работата си през последните години и това оказва съществено въздействие на резултатите на отбора.

“Тимът е все по-зависим от Лионел Меси “ написа бразилецът в постоянната си графа за „ Betfair “.

„ Неговото значение за тима не стопира да се усилва и към този момент е с великански размери. Осъзнаваш това, когато или противниците съумеят да го спрат, или самият той не играе мощно. А казусът за всичко това се крие в посредственото обмисляне на прехвърляния. Положението стана още по-тежко през януари. Оставят едни футболисти да си тръгнат, а в това време не ги заменят. А когато в състава има мощни състезатели, то и тимът ще играе по-добре”, показа още бразилецът.

Ривалдо не е впечатлен и от новия треньор на „ каталунците “ Кике Сетиен, който в средата на януари размени Ернесто Валверде.

“С този ментор Барселона стартира офанзивите си още от своето наказателно поле и поема доста опасности по сходство на Реал Мадрид и Манчестър Сити. Най-притеснително е, че няма играчи, които се осмеляват да шутират от далечно разстояние, с което биха изненадали съперника. В момента футболистите се пробват да осъществят единствено когато са в наказателното поле на съперника”, показа международният първенец с Бразилия.

Все отново той дава преимущество на Барса в идното дерби с Реал Мадрид е в неделя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР