Бившият шампион от Masters Анхел Кабрера е казал, че може

...
Бившият шампион от Masters Анхел Кабрера е казал, че може
Коментари Харесай

Голф звезда, осъдена на затвор за домашно нападение, научава условията за завръщане в The Masters

Бившият първенец от Masters Анхел Кабрера е споделил, че може да се върне в Augusta National в бъдеще, в случай че успее да получи виза за Съединени американски щати, откакто прекара две години и половина затвор.

Кабрера беше наказан през юли 2021 година, откакто беше приет за отговорен в случаи на принуждение, учредено на пола, включващи двама от някогашните му сътрудници. Аржентинецът беше освободен предишния август и от този момент ускори завръщането си в голфа.

Върхът в кариерата на Кабрера пристигна на Мастърс през 2009 година, където той видя американското дуо Чад Кембъл и Кени Пери в плейоф, с цел да завоюва ръцете му върху зеленото сако.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Франческо Молинари си сложи цел за Купата на Райдър, а Томи Флийтууд се интересува от събирането на „ Moliwood “

Спечелвайки най-желаната премия в голфа, Кабрера завоюва цялостен живот освобождение от присъединяване в събитието, само че не е взел участие от 2019 година заради правни проблеми. Оставаше да се види дали аржентинецът в миналото ще се завърне на първия мейджър за годината,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР