Бившият шампион на WBA, IBF и WBO в тежка категория

...
Бившият шампион на WBA, IBF и WBO в тежка категория
Коментари Харесай

Антъни Джошуа обяви какво ще прави, ако загуби пак от Усик

Бившият първенец на WBA, IBF и WBO в тежка категория Антъни Джошуа (26-2) е убеден, че даже и да загуби от Александър Усик (19-0), той няма да се пенсионира. Много хора считат, че AJ би трябвало да окачи ръкавиците, в случай че отново претърпи проваляне от Усик.

Джошуа не е склонен с тези критици и счита, че това е полуда. Антъни е жаден за борби и е убеден, че ще продължи да се бие. Този уикенд в Джеда, Саудитска Арабия, Джошуа ще се опита да отмъсти на своя сътрудник от Украйна.

В първата борба Усик победи Джошуа с единомислещо съдийско решение (117-112, 116-112, 115-113) на 25 септември 2021 година на стадион “Тотнъм Хотспър ” в Лондон, Обединеното кралство.

View this post on Instagram
A post shared by @anthonyjoshua

„ Аз се удрям с един от най-хубавите бойци в света. Не изгубвам от някогашни бойци. Да предлагаш отдръпване от бокса е полуда! Каква е тази нелепост?

Ако хората в действителност желаят да си потегли, тогава готино. Хората имат право на мнение. Но желая да се състезавам. Харесва ми. Обичам провокациите.

Това не е лесна работа, само че имам силата и волята да продължа да се боксирам “, сподели британецът в изявление за AFP.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР