Бившият шампион на ONE и Bellator,Бен Аскрен изпълни мечтата си,

...
Бившият шампион на ONE и Bellator,Бен Аскрен изпълни мечтата си,
Коментари Харесай

Бен Аскрен: Аз направих Масвидал звезда

Бившият първенец на ONE и Bellator,Бен Аскрен извърши фантазията си, която беше да се бие в UFC. Той беше сменен с Демитриъс Джонсън и се озова в най-голямата ММА организация, където дебютира против Роби Лоулър и за малко щеше да загуби с нокаут. Аскрен завоюва със събмишън с рамо от Хърб Дийн, който спря срещата прекомерно рано. Бен усили статистиката си на 19-0-1 в ММА и не спираше да приказва за купата в категорията.

За страдание, той се изправи против Хорхе Масвидал и фантазията му беше убита за 5 секунди. " Gamebred " му вкара летящо коляно и го прати в тежък нокаут, а това беше най-бързия нокаут в историята на UFC. Към днешна дата Аскрен към този момент е в пенсия, а Масвидал се възползва оптимално от своята популярност. Всичко това е поради Аскрен и той желае самопризнание, тъй като Хорхе е звезда поради него. Ето какво сподели Бен:

“Аз го сложих под светлините на прожекторите. Неговите почитатели в обществените мрежи се усилиха, тъй като аз го направих звезда. Аз му разреших да изгрее. Смятах, че ще го размажа. Той стартира да приказва нещо за сода и такива неща, което може би не беше обмислил, само че се оказа занимателно и достоверно. Масвидал сподели, че ударите, които ми вкарал на земята са били супер нужни.

Мисля, че той е дръвник, тъй като ме удари, откакто към този момент бях в безсъзнание. Всъщност е много занимателно. Аз бях този, който беше ударен, а Масвидал беше същински. Той ме удари, до момента в който бях в безсъзнание и мисля, че е дръвник, само че въпреки всичко е занимателно. Да, при Масвидал има достоверност, на която хората доста се радват.”

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР