Бившият селекционер на националния отбор на България Пламен Константинов е

...
Бившият селекционер на националния отбор на България Пламен Константинов е
Коментари Харесай

Пламен Константинов с огнен таймаут в Новий Уренгой

Бившият селекционер на националния тим на България Пламен Константинов е прочут със своя характер. Наставникът на водача в Суперлигата на Русия Локомотив (Новосибирск) сподели образно на своите ученици, че той е треньорът и те са длъжни да го слушат.

По време на на вчерашната победа над Факел с 3:2 (25:18, 22:25, 25:22, 20:25, 15:7) в Новий Уренгой Пламен Константинов заприказва на висок звук във втората част при резултат 1:0 гейма и 22:24.
 Пламен Константинов и Локомотив (Новосибирск) измъкнаха дербито с Факел на Камило Плачи в Русия (видео)
Старши треньорът на отбора от Новосибирск се ядоса на Алексей Родичев, който своеволно се върна на игрището, а в това време Пламен Константинов продължаваше да проучва играта на тима си.

“Хайде момчета! Още първата топка би трябвало да я осъществяваме по този начин. Не си тръгвай от тука, когато приказвам, хей… (Пламен Константинов насочи гнева си към Алексей Родичев)! Ако искаш да играеш, ще стоиш тук, ши***няк! И изпълнявайте напътствията ми. Това са значими моменти! Как ще се обиждате? Аз да не съм ви другарка? Аз съм ви треньор и мога да ви подлагам на критика, когато се постанова! “, не скри страстите си Пламен Константинов.

Думите на Пламен Константинов очевидно дадоха резултат и неговият Локомотив победи Факел в Новий Уренгой с 3:2, а отборът от Новосибирск продължава да е едноличен водач във краткотрайното класиране с актив от 36 точки.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР