Бившият селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол на България

...
Бившият селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол на България
Коментари Харесай

Найден Найденов: Искам да водя клуб от родното първенство

Бившият селекционер на мъжкия народен тим по волейбол на България - Найден Найденов, който записа редица триумфи в родната Суперлига и завоюва с тимовете на Марек и Нефтохимик шампионски трофеи, Суперкупа и Купа, има планове да остане у нас за в бъдеще, където да продължи треньорската си кариера.

Името му се завъртя в медийното пространство, като бе обвързван с Добруджа 07, само че Найденов отхвърли да е водил договаряния с добруджанския клуб.

"И аз научих от медиите, че мога да бъда треньор на Добруджа 07. Не знам от кое място се появи тази информация. Но истината е, че никой от този клуб не ме е търсил, нито сме водили диалози за това “, разяснява за BGvolleyball.com Найден Найденов.

"Намеренията ми са да остана в България за в бъдеще и да повеждам клуб от родното състезание. Засега обаче нищо съответно не мога да кажа. Очаквам оферти. Водя диалози с разнообразни хора, само че на този стадий нямам съответна оферта “, добави волейболният експерт.

Според него, макар тежката икономическа конюнктура от пандемията, в този момент е времето, когато всеки клуб с упоритости за по-предно класиране в Суперлигата прави проекти за бъдещето и селекция за новия сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР