Бившият селекционер на женския национален отбор на България Владимир Кузюткин

...
Бившият селекционер на женския национален отбор на България Владимир Кузюткин
Коментари Харесай

Бивш национален селекционер ще стиска палци на Марица в Екатеринбург

Бившият селекционер на женския народен тим на България Владимир Кузюткин пожела триумф на Марица (Пловдив) в утрешния мач с съветския Уралочка-НТМК (Екатеринбург) в Шампионската лига. Легендарният съветски треньор, международен първенец със " Сборная " през 2010 година, който живее в Екатеринбург, посети днешната подготовка на българските шампионки, а още през вчерашния ден ги навести и в хотела, посрещнат на драго сърце от наставника на маричанки Владимир Орлов, който бе част от неговия щаб отпред на " лъвиците ".

" Уралочка е доста мощен тим и не чакам сензация в утрешния дуел ", разяснява Кузюткин пред volleymaritza.bg . " Но мисля, че ще се получи мач, и ще крещя за вас. Следя българския волейбол, познавам и работата на Володя Орлов, и знам, че Марица има какво да предложи. Проблемът при вас е, че нямате конкуренция във вътрешното състезание, до момента в който Уралочка е извънредно умел отбор ".

Освен, че организираха деветдесетминутна вечерна подготовка в Двореца на спортните игри (ДИВС), а по-рано разучаваха утрешния противник на видео, през днешния ден пловдивчанки се любуваха и на падащия сняг, който трансформира красивия Екатеринбург в приказна зимна картинка. Настроението е положително и оптимизъм по отношение на изхода на мача не липсва.

За на следващия ден сутринта е планувана още една подготовка в ДИВС, а срещата е с начален час 16,00 часа българско време (19,00 местно). Двубоят от Група Е на Шампионската лига ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 3, както и онлайн по EuroVolleyTV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР