Бившият селекционер на Англия Свен-Йоран Ериксон разкри закана за убийство

...
Бившият селекционер на Англия Свен-Йоран Ериксон разкри закана за убийство
Коментари Харесай

Ериксон разкри закана за убийство от сър Алекс

Бившият селекционер на Англия Свен-Йоран Ериксон разкри закана за ликвидиране от страна на сър Алекс Фъргюсън в изявление пред вестник "Таймс ". Заплахите били отправени преди Световното състезание през 2006 година, а в основата на абсурда бил Уейн Рууни.

Сър Алекс упорствал нападателят да не бъде включван в националния тим за Мондиала в Германия, защото не бил възобновен изцяло от счупването на метатарсалната кост на стъпалото. "Най-удивителното беше, че Алекс ми се обади в седем сутринта или даже по-рано. Беше гневен - не попита даже по какъв начин съм, а напряко стартира да крещи - „ Ще те убия, ти си завършил “. Но аз представлявах тима на Англия и нямах право да правя отстъпка. Чувайки, че Алекс ще ме убие, в случай че се обадя на Рууни, отговорих: „ Какво става с теб? “. Но той продължи да крещи и аз разбрах, че няма смисъл да беседваме. Казах му: „ Алекс, ще заведа Рууни на Световното състезание. А в този момент - прекрасен уикенд. Чао “, показа Ериксон.

Рууни игра в три мача за Англия на Световното състезание през 2006 година, като пропусна единствено първата среща с Парагвай. След отпадането на 1/4-финала Ериксон напусна националния отбор
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР